• resmi ilanlar

Vefat Edenler

6 Mart 2014 tarihinde vefat edenler

Zümbül SEVİNÇ

Kıbrısçık İlçesi Alan Kuzca Köyü Halkından, Merhum Mehmet Sevinç'in eşi, Abdullah Sevinç, DSİ Çalışanı İsmail Sevinç, Mesa Reklam'ın sahibi Selahattin Sevinç'in anneleri; Zümbül SEVİNÇ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Alan Kuzca Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Ziya SAÇLIOĞLU

Sümer Mahallesi Halkından, Nejlet, Huri Saçlıoğlu, Nejla Kara, Tülay Köpür'ün babaları, Müşerref Saçlıoğlu'nun eşi; Ziya SAÇLIOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

5 Mart 2014 tarihinde vefat edenler

Zekeriya KALKAN

Gökçesu Kayabaşı Köyü Halkından, Şaban Kalkan'ın oğlu; Zekeriya KALKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kültür Mahallesi'ndeki evinden alınarak Kayabaşı Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Hayriye İŞCAN

Çeleçobankaya Halkından, Mehmet İşcan'ın eşi,Nebahat, Nezahat, Sabahat, Çetin İşcan'ın anneleri;Hayriye İŞCAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Çeleçobankaya Köyü Camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Tahir İbrahim KARAGÖZ

Karacasu Beldesi Halkından, Orüs'den emekli Merhume Hatice Karagöz'ün eşi, Ahmet, Mehmet,Asiye, Mustafa, Bahire, Yusuf ve İbrahim Karagöz'ün babaları; Tahir İbrahim KARAGÖZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Karacasu Merkez Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Karacasu Mezarlığına defnedilecektir.

Osman SAĞLAM

Kıbrıscık İlçesi Alemdar Köyü Halkından, Merhum Hasan Sağlam ve Hatice Sağlam'ın oğulları, Yalçın, Filiz, Yeliz, Pınar Sağlam'ın babaları; Osman SAĞLAM Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Alemdar Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namzından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4 Mart 2014 tarihinde vefat edenler

Vasfiye ÖNAL

Mudurnu İlçesi Kurtlar Köyü Halkından, Hüseyin Önal'ın eşi,Adnan, Keenan, Fatma ve Nermin Önal'ın anneleri; Vasfiye ÖNAL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün 100.Yıl Köyü Camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Saat 10:30 da Mudurnu Yazıhanesi önünde araç kaldırılacaktır. 

Nazife TÜRE 

Emekli Yüzbaşı İsmail Türe'nin eşi, Esin, Hatice ve Diş Doktoru Ersin Türe'nin anneleri Nazife TÜRE Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kültür Camiinde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra defnedilecektir.

3 Mart 2014 tarihinde vefat edenler

Emine ALTUNAY

Dörtdivan Yağbaşlar Köyü Halkından, Merhum Halit Altunay'ın eşi, Halit, Ahmet Altunay'ın anneleri; Emine ALTUNAY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Yağbaşlar Köyü Camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

2 Mart 2014 tarihinde vefat edenler

HALİL ÇİĞDEM

Dörtdivan ilçesi Cemaller köyü halkından;Ayşe ÇİĞDEM'in eşi,Şahin,Nurşen ve Gülşen'in babası,Cemal ve Kemal ÇİĞDEM'in abisi ,

Cenazesi bugün Dörtdvan ilçesi cemaller köy cami'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

1 Mart 2014 tarihinde vefat edenler

TEVHİDE ÖZTAŞ

Mudurnu İlçesi Ormanpınar Köyü halkından;Mehmet Çakır'ın kızı,Merhum İbrahim Öztaş'ın eşi,Mustafa Öztaş,İsmail Öztaş,Fatma Kaba ve Ayşe Yılmaz'ın anneleri,Kemal Yılmaz'ın kayınvalidesi,Emrah Yılmaz'ın anneannesi TEVHİDE ÖZTAŞ Hak'kın Rahmeti'ne kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Mudurnu İlçesi Ormanpınar Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Tepecik Mahallesi Muhtarlığı önünden saat 10:30'da cenaze evine araç kaldırılacaktır.

ZEHRA BURAK

Mudurnu İlçesi Hacıhalimler Köyü Halkından;Sadık Burak'ın eşi,Mustafa ve Hayrettin Burak ile Ayşe Tanrıverdi'nin anneleri,Nadir Tanrıverdi'nin Kayınvalidesi ZEHRA BURAK Hak'kın Rahmeti'ne kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Mudurnu İlçesi Hacıhalimler Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Köy mezarlığına defnedilecektir.Namazdan önce Mevlid-i Şerif okutulacaktır.

METİN AKALIN

Bolu Merkez Kındıra Köyü Halkından;Durkadın Akalın'ın eşi,Elif ve Büşra Akalın'ın babaları,METİN AKALIN Hak'kın Rahmeti'ne kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kındıra Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.Namazdan önce köy camiinde Mevlid-i Şerif okutulacaktır.

HALİL ÇİĞDEM

Dörtdivan İlçesi Cemaller Köyü halkından;Ayşe Çiğdem'in eşi,Şahin,Nurşen ve Gülşen'in babaları,Cemal ve Kemal Çiğdem'in abileri,HALİL ÇİĞDEM Hak'kın Rahmeti'ne kavuşmuştur.

Cenazesi yarın (02/03/2014 Pazar günü) Dörtdivan İlçesi Cemaller Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

27 Şubat 2014 tarihinde vefat edenler

Satılmış UÇAROĞLU 

Seben Hoçaş Köyü halkından, Mustafa, Cevdet, Fikriye Uçaroğulları'nın babaları, Hediye Uçaroğlu'nun eşi; Satılmış UÇAROĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Hoçaş Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Hacı Halit ERBAY 

Taşoluk Köyü Cennet Dere Mahallesi Halkından, Merhume Hacı Fatma Erebay'ın eşi, Abdurrahman, Ali, Davut, Ahmet Emin Erbay, Ayşe Çakır, Suna Alioğlu, Safinaz Yılmaz'ın babaları;Hacı Halit ERBAY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Taşoluk Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

26 Şubat 2014 tarihinde vefat edenler

Hacer SAK

Kıbrıscık Dokumacılar Köyü Halkından, Nurettin Sak, Sabriye Akay, Fadime Benli'nin anneleri; Hacer SAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Dodurga Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

Hatice GÖKMEN

Kıbrıscık İlçesi Nadas Köyü Halkından, Mustafa Gökmen'in eşi, Şemsettin, Necmettin, Celal, Mehmet Ali, Nurgül Gökmen, Pakize Ertem, Melahat Erhan'ın anneleri; Hatice GÖKMEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kıbrısçık Nadas Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Tahsin ÖZTÜRK

Yakahamzabey Köyü Halkından, Emine Öztürk'ün eşi, Fevzi, İsmail Hakkı, Murat, Merhum Şeref Öztürk, Kadriye Ayvaz'ın babaları; Tahsin ÖZTÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Yakahamzabey Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Ahmet ARDUÇ

Kaynaşlı İlçesi Hacıazizler Köyü Halkından, Bolu İli Borazanlar Mahallesinde ikamet eden, Nurettin, Abdullah, Necmiye Yılmaz, Necla Erol'un babaları; Ahmet ARDUÇ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Sümer mahallesi Yeni Camiide kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Cemile CANGÖZ

Demirciler Köyü Halkından, Ahmet Cangöz'ün eşi, Sabahat Çağlayan, Sabahattin Cangöz, Nebahat Aslan, Huriye Yılmaz'ın anneleri; Cemile CANGÖZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 

Cenazesi bugün Demirciler Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

25 Şubat 2014 tarihinde vefat edenler

Emin DOĞAN 

Yeniakçakavak Köyü Halkından, Rabia Doğan'ın eşi, Bedrettin, Necmettin, Hayrettin Doğan'ın babaları;Emin DOĞAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Yeniakçakavak Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Zeyneti YILMAZ

Kıbrısçık İlçesi Borucak Köyü Halkından, Merhum Kadıoğlu Şevket Yılmaz'ın eşi, Melahat Zorbozan, Zekiye Yavuz, Merhume Müzeyyen Yılmaz'ın anneleri; Zeyneti YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Gölyüzü Mahallesi Bahar Sokak daki evinden alınarak Gölyüzü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

Reşide DEMİR

Seben İlçesi Güneyce Köyü Halkından, Merhum Salih Demir'in eşi, emekli öğretmen Sefer Demir, Ayşe Gündüz ve Fatma Demir'in anneler; Reşide DEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Seben Güneyce Köyü Camiinde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

24 Şubat 2014 tarihinde vefat edenler

Mustafa ERGEN

Mudurnu İlçe Halkından, emekli öğretmenler Ahmet Ergen ve Nimet Yaşar'ın babaları,ayakkabıcı esnaflarından Hüsnübeyler'in Hacı Mustafa ERGEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Mudurnu Büyük Camiide kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Beşkavaklar Mezarlığına defnedilecektir.

Bedriye BAKIR 

Seben İlçe Halkından, emekli İmam Mehmet Bakır'ın eşi,Fadıl ve Sacide'nin anneleri, Haydar Varlık ve Merhume Fatma Varlık'ın kızları, Mehmet Emin Varlık'ın kardeşi; Bedriye BAKIR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Seben Yeni Camiide kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Gelenözü Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

23 Şubat 2014 tarihinde vefat edenler

EMİNE ÖZYILMAZ

Köroğlu mahallesi halkından;Mengenli Merhum Recai Özyılmaz'ın eşi,Fatma,Hacer,Güllü,Zekai,Aydın ve Serpil Özyılmaz'ın anneleri,Ersin,Hüseyin,Abdullah,Serkan ve Salih'in anneanneleri,Ergin,Recai ve Necati'nin babaanneleri, EMİNE ÖZYILMAZ Hak'kın Rahmeti'ne kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Köroğlu Mahallesi Köroğlu Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.Namazdan önce Köroğlu Camii'nde Mevlid-i Şerif okutulacaktır.

22 Şubat 2014 tarihinde vefat edenler

MEHMET BAŞER

Seben ilçesi musasoflar köyü halkından;Seher BAŞER'in eşi,Aydın BAŞER ve Ayten ÇETİN'in babası

Cenazesi bugün Seben İlçesi Musasoflar köyü cami'nde kılınacak öğle namazına mütakip cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

MÜNEVVER SEZER

Aşağı soku mahallesi halkından; Hisar Taksi durağından taksici Kemal SEZER'in eşi,sanayi esnaflarından kaportacı Kenan SEZER ile Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanı İlhan SEZERİN anneleri,Emine ve Ayşe SEZER'in kayınvalideleri

Cenzesi bugün Aşağısoku mahallesi Yıldırım Beyazıt cami'nde kılanacak öğle namazına mütakip cenaze namazı sonrası aşağısoku mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

 

CAFER ALTINKAP

Kaynaşlı Yeşiltepe köyü halkından'Ali ALTINKAP'ın oğlu,Cabir ALTINKAP'ın abisi,

Cenazesi bugün Kaynaşlı Yeşiltepe köy cami'nde kılınacak öğle namazına mütakip cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

21 Şubat 2014 tarihinde vefat edenler

Abdülkerim TEKİN

Akçaalan Köyü Halkından, İsmet Tekin'in eşi, İssmail ve Mehmet Tekin, Emine Çelen, Hacer Tokatlıoğlu'nun babaları, Abant Nakliyat kurucularından; Abdülkerim TEKİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Akçaalan Köyü Camiinde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Ömer Necmi TAVANCI

Merhum Mehmet ve Zehra Tavancı'nın oğlu, Müberra, Hüseyin Şafak Tavancı'nın babaları, Merhume Gönül, Nazan, Asuman, Mustafa ve Fahri Tavancı'nın kardeşleri; Ömer Necmi TAVANCI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kültür Camiinde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

20 Şubat 2014 tarihinde vefat edenler

Sezai FİŞ

Beşkavaklar Mahallesi Halkından, Cemalettin Fiş ve Tenzile Fiş'in oğulları, Ömer Suavi ve Dr. Hülya Fiş Ekinci'nin ağabeyiKadriye Fiş'in eşi, Aşkın ve Taşkın Fiş'in babaları; Sezai FİŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Çepni Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Rıfat AYDIN 

Mudurnu İlçesi Yazılar Köyü Halkından, Merhume Fatma Aydın'ın eşi, Devlet Hastanesi'nden emekli İsmail Aydın'ın babası; Rıfat AYDIN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 

Cenazesi bugün Mudurnu Yazılar Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Hacer KÖSE 

Sazakiçi Bünüş Köyü Halkından, Kıymet ve Ömer Köse'nin anneleri; Hacer KÖSE Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Sazakiçi Bünüş Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Durmuş Ali DEĞİRMENCİ 

Merhum Osman Değirmenci, Postacı Kemal Değirmenci, Emniyet Müdürlüğü Personeli Mustafa Değirmenci'nin babaları; Durmuş Ali DEĞİRMENCİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 

Cenazesi bugün Gerede İlçesi Çayören Köyü Camiinde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

19 Şubat 2014 tarihinde vefat edenler

Fatma SARIMSAKÇI

Sümer Mahallesi Esnaflarından, Sarımsakçı Kardeşler Mobilya'nın sahibi Hilmi ve Aysel Sarımsakçı'nın gelinleri, Ayşe ve Süleyman Soy'un kızları, İsa Sarımsakçı'nın eşi, Muharrem Soy'un ablası;Fatma SARIMSAKÇI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namzından sonra mahalle mezarlığına defnedilecektir.

İhsaniye Mahallesi Halkından, Selahattin Aslanata'nın eşi, Sedaş'dan emekli Seçil Özpek, 100.Yıl İlköğretim Okuluöğretmenlerinden Selahattin Aslanata'nın anneleri

18 Şubat 2014 tarihinde vefat edenler

Osman KIRLIOĞLU 

Merhum Durmuş ve Sefer Kırlıoğlu'nun babaları, Yüksel Kırlıoğlu,Aydın, Özgür Özkan'ın dedeleri; Osman KIRLIOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Çıkınlar Mahallesi Camiinde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

 

Seher TÜRK 

Tekke Işıklar Köyü Halkından, Seyfettin Türk'ün eşi, Kemal Akif, Hacer, Emine Türk'ün anneleri;     Seher TÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Tekke Işıklar Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Saat 10:30 da Uğur Mumcu Parkı önünden otobüs kaldırılacaktır.

17 Şubat 2014 tarihinde vefat edenler

Aysel KESEN

Alpağut Mahallesi Halkından, Nimet ve Merhum Ahmet Menemen'in kızları, Altan ve Ertan Kesen'in anneleri, Merhum Avni Kesen'in eşi; Aysel KESEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Alpağut Mahallesi Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Fatma SEKMEN

Ilıcakınık Köyü Halkından, Merhum Halit Sekmen'in eşi, Hasan Sekmen ve Hayriye Abacı'nın anneleri;Fatma SEKMEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Ilıcakınık Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

16 Şubat 2014 tarihinde vefat edenler

FATMA AYDIN

Mudurnu ilçesi Tımaraktaş köyü halkından;Hacı Eşref AYDIN'ın eşi,Mudurnu Nufus Müdürlüğünde görevli Mehmet AYDIN,Mürüvvet ÇALIŞKAN ve Hayriye AYDIN'ın annesi,Serdar ÇALIŞKAN'ın anneannesi,Muhammet ve Mürvet AYDIN'ın babaannesi

Cenazesi bugün Mudurnu ilçesiTımaraktaş köy cami'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.namazdan önce mevlid-i şerif okutulacaktır.

MÜZEYYEN KABADAYI

Afşar köyü fakılar mahallesi halkından;Durmuş KABADAYI'ın eşi,merhum Bekir KABADAYI'ın kardeşi,Salime BOYACIOĞLU,Şaziye CEYLAN ve Zeliha DÖNMEZ'in annesi

Cenazesi bugün Afşar köyü fakılar mahallesi cami'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.namazdan önce mevlid-i şerif okutulacaktır.

 

MÜNEVVER YAMAN

Civril köyü halkından;Merhum Ahmet YAMAN'ın eşi,Fatma BEYHAN ve Ahmet YAMAN'ın annesi,Ayhan,Reyhan, ve beyhan'ın anneannesi,hülya KALAYCI ve Eyüp YAMAN'ın babaannesi

Cenazesi bugün civril köyü yukarı mahalle cami'nde kılınacak ikindi namazına mütakip cenaze namazı sonrası civril yukarı mahalle mezarlığına defnedilecektir.ikindi namazından önce mevlid-i şerif okutulacaktır.

15 Şubat 2014 tarihinde vefat edenler

ABDULLAH ZEHİLLİ

Kuzuören Dağlı Köyü halkından;Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nden Emekli ABDULLAH ZEHİLLİ Hak'kın Rahmeti'ne kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kuzuören Dağlı Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

FATMA AYDIN

Mudurnu İlçesi Tımaraktaş Köyü halkından;Hacı Eşref Aydın'ın eşi,Mudurnu Nüfüs Müdürlüğü'nde görevli Mehmet Aydın ile Mürüvvet Çalışkan ve Hayriye Aydın'ın anneleri,Serdar Çalışkan'ın anneannesi,Muhammet ve Mürvet Aydın'ın babaanneleri,FATMA AYDIN Hak'kın Raheti'ne kavuşmuştur.

Cenazesi yarın (16/02/2014) pazar günü Mudurnu Tımaraktaş Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.Namazdan önce Mevlid-i Şerif okutulacaktır.

MÜZEYYEN KABADAYI

Afşar Köyü Fakılar Mahallesi halkından;Durmuş Kabadayı'nın eşi,Merhum Bekir Kabadayı'nın kardeşi,Salime Boyacıoğlu,Şaziye Ceylan ve Zeliha Dönmez'in anneleri; MÜZEYYEN KABADAYI Hak'kın Rahmeti'ne kavuşmuştur.

Cenazesi yarın (16/02/2014) pazar günü Afşar Köyü Fakılar Mahallesi Cami'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.Namazdan önce Mevlid-i Şerif okutulacaktır.

Saat 11:00'de Uğur Mumcu Parkı önünden Afşar Köyü'ne araç kaldırılacaktır.

14 Şubat 2014 tarihinde vefat edenler

Hüsniye KABADAYI

Çakmaklar Mahallesi Halkından, İrfan Kabadayı'nın eşi, Ali Kabadayı ve Nezahat Karagöz'ün anneleri;Hüsniye KABADAYI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Çakmaklar Camiinde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Mehmet Ali DOĞAN

Kıbrısçık İlçesi Alan Borucak Köyü Halkından, Merhum Ahmet ve Fadime Doğan'ın oğlu, Merhume Gülizar Doğan'ın eşi, Milta, Rıza, Yaşar Doğan'ın babaları; Mehmet Ali DOĞAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Büyük Camii de kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

Haydar ÖZCAN

Kıbrısçık İlçesi Çökeler Köyü Halkından, Köy Hizmetleri'nden emekli Fatma Özcan'ın eşi, Cevat ve Cihat Özcan'ın babaları, Bedriye, Aynur, Yakup, Kamil, Ziya, Zekeriya, Nurten, Safure, Raziye'nin kardeşleri;Haydar ÖZCAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Aşağısoku Mahallesi Hacı Nakkaş Camiinde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

Hatice ŞİMŞEK

Ulaştırma Bakanlığı Eğitim Daire Başkanı Zeki Şimşek'in annesi; Hatice ŞİMŞEK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi Yarın(Cumartesi) Mengen İlçesi Aktepe Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Tabaklar Mah. Cumhuriyet Cad. İnci İş Merkezi No: 32 / 32 Bolu   Tel:   Faks: