
CHP'de mutlak butlan yönetimi Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkez'de toplandı.
Toplantı sonrası konuşan butlan yönetiminin sözcüsü Müslim Sarı, bazı il ve ilçelerde ihraç kararları alındığını duyurdu.
Partide 26 il başkanı görevden alındı. 7 il başkanı ise ihraç talebiyle disipline sevk edildi.
Ağrı, Aksaray, Amasya, Batman, Bilecik, Bolu, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Eskişehir, Hakkari, Iğdır, Kars, Kırıkkale, Manisa, Mardin, Muğla, Muş, Niğde, Nevşehir, Osmaniye, Samsun, Sivas ve Dersim'de başkanla birlikte tüm il yönetimi ve disiplin kurulu; Sinop'ta ise sadece il başkanı görevden alındı.
7 İL BAŞKANININ İHRACI İSTENDİ
Ayrıca Denizli, Muğla, Eskişehir, Sinop, Kars, Mardin ve Dersim il başkanları da kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.
6 İL BAŞKANLIĞINA ATAMA YAPILDI
Kılıçdaroğlu MYK'si bazı illere atamalar da gerçekleştirildi. Bu kapsamda Batman'da Yılmaz Özkanat, Çanakkale'de Koray Akkılıç, Mardin'de Mahmut Duyan, Osmaniye'de Rıza Tekerek, Niğde de Tevfik Caymaz ve Dersim'de Kemal Özcan CHP il başkanlıklarına atandı.
Daha önce Ali Mahir Başarır, Gökhan Günaydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Özgür Karabat, Burhanettin Bulut, Umut Akdoğan, Veli Ağbaba, Turan Taşkın Özer ve Ensar Aytekin gibi isimlerin yanı sıra bazı eski ve yeni il başkanlarının da partiden ihracı istenmişti.






























Fuat Bayramoğlu
BİR İNSAN, BİR ŞEHİR, MİLYONLARCA DUA: TEŞEKKÜRLER İZZET BABA
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!