
Kemal Bilsel Sarısözen
kbsarisozen@boluekspres.com
(ÇOCUK KATİLLERİ)
Sayın Okurlar;
Çocuklar, geleceğin umududur, aydınıdır, güvencesidir. Gel gör ki birçok çocuğumuz, sapıkların, utanmaz ve hayasız insanların insafsızca hareketleri sonucu hayatlarını yitiriyorlar. Biz bu konudaki düşüncelerimize gelelim.
Sayın Okurlar;
Haşa, Allah korkusu olmayan, haya damarı yırtılmış, utanmayı, sıkılmayı kaldırıp atmış, bundan böyle, zulmü kendisine şiar edinmiş insan, elbette ki çok tehlikelidir. Kuldan utanmayan, zalim, şerefsiz, haysiyetsiz her pisliğin gölgesine basan, elbette ki uyuz olur. Yani, korkmayan, utanmayan, sıkılmayan, bundan böyle ahlaksızlığı kendisine meslek edinen kudurmuş köpeğin yüzüne, bin batman tükürsem BU KÖSELE, BU İŞKEMBE BU KAYIŞ SURATLI YÜZ, BUNLARIN HEPSİNİ TOPLAR, NİSAN YAĞMURU ZANNEDER.
Sayın Okurlar;
Bilinmelidir ki zalimlerin, zulmedenlerin mumu sabaha kadar yanmaz, ömrü az olur. Bunların (rişte-i ikbalini) bir ah keser. Yaratmış oldukları manevi zararlar, affedilir cinsten değildir. Öyle tahmin ediyorum ki mevcut yasalarda cezalar böyle hainlere bir parça da olsa yetersiz kalıyor. Yani, böyle vahşi ve tüyler ürperten, dolayısıyla insan ahlakıyla bağlaşmayan vahim olaylarda, suçlu, yakalandığı zaman (şimdi yandım) diye bir düşünceye girerse, bundan böyle de korku, dağları sararsa, herhalde böyle vahşi olaylara girişirken ister istemez düşünecektir. Teşbihte hata olmazsa, suçlu bir nevi sol böğründen kurşun yemiş domuz gibi inleyeceğini bilse, düşüncesinde mutlaka bu hareketlerden uzak kalacağını da aklına getirir.
Sayın Okurlar;
ZALİME ZULÜM, ADALETİN TA KENDİSİDİR. ZORBALARLA, ŞAKA OLMAZ. ÖRNEĞİN; TERBİYESİZ İTİN İTLİĞİ, ADİ ÇİRKEFİN, PİSLİĞİ, ZULMEDENİN, KAN DÖKMESİ, NE ZAMAN BİTMİŞ? HAYVANAT ALEMİNDE DE HANGİ AKREP, HANGİ YILAN, HANGİ ÇİYAN VE HANGİ SIRTLAN ISIRMAKTAN, PARÇALAMAKTAN VAZGEÇMİŞ? ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR DERLER. SALHANE KÖPEĞİNİN AYAĞI TAŞTAN ESİRGENMEZ. NİTEKİM HER KÖPEK TÜYÜNÜ DEĞİŞTİRİR AMA HUYUNU DEĞİŞTİRMEZ. Yüce Allahın acımadığına, kulun acımaması da buradan gelir. Vicdanı taş, her düşüncesi zalimlikle sıvanmış, öte yandan, gözlerini kan bürümüş ahlaksızın ıslahı, zaten mümkün değildir. Böyle bir vampir, veba mikrobundan daha tehlikelidir. Netice itibarıyla Cenab-ı Hakkın hikmetinden sorgu sual edilmez. EŞEĞİN, ÖLÜME CÜRETİ DAİMA EŞEKLİĞİNDEN OLMUŞTUR. ALNINDA NUR, GÖĞSÜNDE NİYAZ IŞIĞI OLMAYAN, ZALİMİN, ÇAKALIN, SIRTLANIN VELHASIL ET YİYİCİNİN ADAMLIĞINI ARAMAK DÜNYADA HİÇ OLMAMIŞ VE OLMAYACAK BİR ŞEYİ ARAMAKTIR. BİR HAFTA EVVEL, BÖYLE BİR KATLİAM SONUCU ÖLEN İKİ YAVRUYA ALLAH’TAN RAHMETLER, ANNELERİNE BABALARINA, YAKIN EŞ VE DOSTLARINA DA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!