
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı valilik, vali yardımcılığı ve kaymakamlık görevlerine yönelik atama kararları, 28 Mayıs 2025 tarihli Resmî Gazete'de yayımlandı. Mülki idare amirleri ile İçişleri Bakanlığı bürokrasisinde uzun süredir beklenen atamalar gece yarısı kamuoyuyla paylaşıldı.
Kararnameye göre Bolu'da valilik makamında herhangi bir değişiklik yapılmazken, vali yardımcıları ve bazı ilçe kaymakamlarının görev yerlerinde değişikliklere gidildi.
Bu kapsamda Bolu Vali Yardımcıları Remzi Oğuz Yılmaz Kırşehir Vali Yardımcılığına, Abdullah Şen Gaziantep Vali Yardımcılığına, Abdullah Abid Öztoprak ise Manisa Vali Yardımcılığına atandı. Uşak Vali Yardımcısı olarak görev yapan Burak Bozkurt Gürses ise Bolu Vali Yardımcılığı görevine getirildi.
İlçelerde yapılan değişikliklerde ise Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız, Adıyaman'ın Sincik ilçesine kaymakam olarak atandı. Daha önce Bolu'nun Göynük ilçesinde kaymakamlık yapan Ahmet Oğuz Aslan ise Adıyaman'ın Besni ilçesine kaymakam olarak görevlendirildi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!