• resmi ilanlar

BOLU'DA BAŞIBOŞ KÖPEK SÜRÜSÜ, ÖĞRENCİLERİN KORKULU RÜYASI

02/05/2025 11:00

Bolu'da sürü halinde gezen başıboş köpekler, özellikle okul çevresinde tehdit oluşturuyor. Köpek sürüleri, özellikle çocukların korkulu rüyası oluyor.

 

Bolu Mehmet Akif İlkokulu çevresinde görülen köpek sayısı ve sürünün çocuklar için oluşturacak tehtidi de gözler önüne seriyor.

ÖĞRENCİLER VE VATANDAŞLAR TEDİRGİN

Öğrenciler ve mahalle sakinleri, köpeklerin toplu halde dolaşmasından dolayı büyük bir tedirginlik yaşıyor. Özellikle öğrencilerin dışarıya çıkmakta zorlandıklarını ve korku içinde kaldıklarını belirtti. Veliler, yetkililere seslenerek bu sorunun bir an önce çözülmesini talep etti.

YETKİLİLERE ÇAĞRI: ÖNLEM ALINSIN!

Veliler, sokak hayvanlarının korunması gerektiğini vurgularken, küpesiz ve sürü halinde dolaşan köpeklerin tehlike oluşturduğuna dikkat çekerek acil önlem alınmasını istediler. Mahalle sakinleri, bölgele de bu tür olayların yaşanmaması için belediye ve ilgili kurumların harekete geçmesini talep ediyor.

 

YORUMLAR  (Toplam 3 yorum)

  • Tanju Okan  (09.10.2025 07:32:05)

    LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR SAYIN DEVLET YETKİLİLERİ, SAYIN GAZETECİLER!!!.. HALK SOKAK KÖPEKLERİ KONUSUNDA KESİN ÇÖZÜM İSTİYOR... ANLAYIN ARTIK!! "BİR-İKİ DEMEÇ VERELİM, BİR İKİ TALİMAT GÖNDERELİM, BİR-İKİ KÖŞE YAZISI YAZALIM BÖYLECE HALKIN GAZINI ALALIM..." ZİHNİYETİNİN SONUCUNDA HER GÜN ÇOCUKLARIMIZ SOKAK KÖPEKLERİ TARAFINDAN PARÇALANARAK ÖLDÜRÜLÜYOR!! 2025 TÜRKİYESİ BÖYLE Mİ OLMALIYDI SAYIN YETKİLİLER? ÜLKE HİNDİSTANA DÖNDÜ FARKINDA MISINIZ SAYIN YETKİLİLER?... BİR DÜŞÜNÜN İSTERSİNİZ..!!!!!

  • ŞULE GİDEN  (08.05.2025 21:47:07)

    millet açlıktan kırılıyor, et yiyemiyor, sizler sahipsiz köpekleri et ve tavuk ile besliyorsunuz!!! KARDEŞİM MİLLET AÇ AÇ! BURALARA PARALARI HARCAYACAĞINIZA, DANA-TOSUN-KOYUN BESLEYİN DE MİLLET UCUZ ET YİYEBİLSİN!!! YAZIKLAR OLSUN BÖYLE RANTÇI ANLAYIŞA, YAZIKLAR OLSUN BÖYLE KADERE...!!

  • Nurten Bardakçı  (02.05.2025 17:59:39)

    Tanju, ne zaman toplayacaksın sokak köpeklerini? Niçin mecliste çıkan yasaya uymuyorsun TANJU!! Halk bıktı artık bu sokak köpeklerinden TANJU!!

  • Yorum yazın!
     1250 karakter yazabilirsiniz

    Tabaklar Mah. Cumhuriyet Cad. İnci İş Merkezi No: 32 / 32 Bolu   Tel:   Faks: