• resmi ilanlar

ANDIMIZI TELEFONDAN OKUDULAR...

24/03/2025 11:00

Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasına tepki göstermek için toplanan grup dün akşam Demokrasi Meydanı'ndan Anıt Park'a kadar yürüyüş yaptı. Anıt Park'ta kadar yürüyen gruba göstericiler arasında yer alan bir genç tarafından Andımız okutuldu. Genç protestocunun Andımızı telefonuna bakarak okuması ise tepkilere neden oldu.

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için CHP'nin organize ettiği  protesto gösterileri yurdun pek çok ilinde olduğu gibi Bolu'da da devam ediyor.  Dün akşam Demokrasi Meydanında toplanan protestocu grup sloganlar eşliğinde Anıt Park'a kadar yürüdü. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç da grubun en önünde yürüyerek eyleme destek verdi.

ANDIMIZI TELEFONA BAKARAK OKUYABİLDİ

Grup İzzet Baysal Caddesi boyunca slogan atarak Anıt Park'a kadar yürüdü. Anıt Park'ta gruba seslenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, protesto yürüyüşüne katılanlara teşekkür ederek, hükümeti eleştirdi. Tanju Özcan'dan sonra mikrofonu alan protestocu bir genç gruba Andımızı okuttu. Gencin, Andımızı telefonuna bakarak okuması ise tepkilere neden oldu. Vatandaşlar, ‘Andımızı ezbere bilen biri yok muydu?' diyerek tepkilerini dile getirdi.

 

İlk yorum yapan siz olun!
 1250 karakter yazabilirsiniz

Tabaklar Mah. Cumhuriyet Cad. İnci İş Merkezi No: 32 / 32 Bolu   Tel:   Faks: