• resmi ilanlar

BOLU ESNAFINDAN ALBAY'A TAM DESTEK

20/02/2025 11:00

Köroğlu Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi'nin bugün olağan mali genel kurulu gerçekleştirildi. Dün geceden itibaren ilimizi etkisi altına alan kar yağışının kongre saatinde etkisini arttırmasına aldırış etmeyen Bolu Esnafı, seçimsiz genel kurul için salona akın etti.

Bolu Elektrikçiler Odası'nın toplantı salonunda gerçekleşen genel kurula Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve 5.Bölge Birliği Başkanı Ertan Taşlı, Bolu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret, MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Selami Taşdöven, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Öztürk, Bolu'daki esnaf odaları başkanlarının yanı sıra çok sayıda kooperatif ortağı Bolu esnafı katıldı.

 

Köroğlu Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Altındal'ın (Albay Tatü) yaptığı açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Bolu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret, Kooperatifin Yönetim Kurulu Üyelerinin tamamının oda başkanlarından oluştuğuna dikkat çekerek, bu durumun kendisini gururlandırdığını söyledi.

Köroğlu Kooperatifinin, Bolulu Esnaf ve Sanatkar için çok önemli bir görevi başarıyla yaptığını vurgulayan Gayret, Başkan Mustafa Altındal başta olmak üzere Kooperatif Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ve çalışanlarını, çalışmalarından dolayı tebrik etti.

 

Genel Kurulda son konuşmayı ise Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve 5.Bölge Birliği Başkanı Ertan Taşlı yaptı. Kooperatifin kurucu Başkanı merhum Nihat Alpat Öztürk'ün 9 yıl önce ilk tuğlasını koyduğu Köroğlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Türkiye'deki diğer kooperatifler arasında geldiği yere dikkat çeken Taşlı, Başkan Mustafa Altındal ve Yönetim Kurulu Üyelerinin bir başarı hikayesi yazdıklarını söyledi.

 

Kooperatifin geçtiğimiz yıl Bolu esnafına 600 milyon lira kullandırdığını belirten Ertan Taşlı, Türkiye'deki diğer Kooperatiflerin çoğunun ortağı esnaflara kullandırmadığı bu kredinin Bolu'ya gelmesinde Başkan Mustafa Altındal'ın büyük gayreti olduğunu söyledi. Başkan Mustafa Altındal ile ilgili övgü dolu sözler söyleyen Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve 5.Bölge Birliği Başkanı Ertan Taşlı'ya kooperatif üyesi Bolu esnafı da alkışla destek verdiler.

 

Yapılan seçimlerin ardından Köroğlu Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi'nin 2024 yılı çalışmaları ibra edilmiş oldu.

YORUMLAR  (Toplam 1 yorum)

  • Nuriye  (23.02.2025 18:57:33)

    23 yıl boyunca ailece hatta sülalece ak parti ve mhp ye oy verdik..mitinge gittik mecburen.üye olduk mecburen.ama artık yeter.gecinemiyoruz..oğlum işsiz.ben emekliyim ama yine çalışıyorum.et peynir tatil yada dışarı da yemek hayal oldu.hasteneye düşmeyelim diye dua ediyoruz.artik seçim olsun.biktik artık bu iş bilmezlerden..

  • Yorum yazın!
     1250 karakter yazabilirsiniz

    Tabaklar Mah. Cumhuriyet Cad. İnci İş Merkezi No: 32 / 32 Bolu   Tel:   Faks: