
Haber:Berfin MUTLU
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan Turizm ve Otelcilik inşaatında kurulu vincin üzerine çıkan ve parasını alamadığını iddia eden bir vatandaş intihar girişiminde bulundu. Vatandaşı vincin üzerinde görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.
"HEM DOLANDIRILDI HEM MAAŞINI ALAMADI"
Vatandaşı ikna çalışmaları başlatıldı. Vatandaşı ikna çalışmaları sürerken, diğer işçiler konuyla ilgili şunları aktardı; " 3 aydan fazla bir süredir parasını alamıyordu. Bunun yanında iş veren firma da kendisinden 80 bin lira kadar borç adı altında para almış. Kendisine ellerine para geçince ödeme yapacaklarını söylemişler ama parası geri verilmemiş. Adam hem dolandırıldı hem de 3 aydır maaşını alamıyor. Yazık değil mi bu adama. Firma sahibine de ulaşamıyoruz. Biz paramızı kimden isteyeceğiz. Karşımızda emeğimizin karşılığını isteyecek hiç bir muhattap bulamıyoruz. Biz de yaklaşık 1 ay kadar maaşımızı alamıyoruz, mağduruz" ifadeleri kullanıldı.
"ÇOK MAĞDUR OLDUK"
İnşaattan sorumlu kalfa ise, Van'dan 30 kişilik bir ekiple buraya geldiklerini ve her şeyi ceplerinden karşıladıklarını belirterek, "Biz buraya Van'dan 30 kişilik bir ekiple geldik. Çalışanların hiçbir ihtiyacı karşılanmadı üstelik maaşlarını da alamadılar. İşçilerin birçoğu memlekete geri döndü. Biletlerini bile ben cebimden karşıladım. Çok mağdur olduk. Biz ise burada biraz daha bekleyelim belki bir gelişme olur dedik. Bu arkadaşta 3 aydan fazladır mağdur. Karısı çocukları var geçinemiyor. Yazık değil mi bize!" şeklinde konuştu.
İntihar girişiminde bulunan vatandaş ise işveren firmanın parasını vermediği sürece intihardan vazgeçmeyeceğini belirtti. Vatandaşın bu talebi üzerine uzun bekleyişin ardından vatandaş, banka hesabına para yatırılması sonucu intihardan vazgeçti. Vatandaş polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Diğer işçilerin ise hala parasını alamadılar.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!