
Haber: Havva Akça
Bolu'da, 31 Mart yerel seçim sürecinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun Gölyüzü Kavşağı için söz verdiği dal-çık proje 2025 bütçesinde yer almadı. Kasım ayı meclis toplantısında CHP Meclis üyesi Nurettin Güler, konuyu gündeme taşıyarak projenin ne olacağına dair sorular sordu.
Bolu Belediye Meclisi Aralık ayı 1. birleşiminde konuya dair açıklama yapan AK Parti Grup Başkanı Nadi Okur, dal-çık modelinin Gölyüzü Kavşağı'na uygun olmadığını belirterek, ''Şu anda kavşaklarla ilgili çalışma yapıldı. Bu kavşaklar bir dal-çık yöntemiyle yapılıyor bir de hamburger yöntemiyle yapılıyor. Çalışmalar sonucunda dal-çık metodunun Gölyüzü kavşağı için uygun olmadığı ortaya çıkmış. Sanayi kavşağı ile beraber birleştirilip hamburger modeline geçilmesi planlanıyor. Dolayısıyla proje şu an yeniden gündeme alındı ve hazırlanıyor. 2025 yılına yetişmeyebilir ama mutlaka yapılacak. Hamburger metodu yöntemiyle yapılacak. Bu durumda kavşağı ilgilendiren bir başka konu var, otoban çıkışı. Otoban çıkışının nereye yapılacağı ile ilgili karar verildiği zaman sistem onunla beraber entegre hale getirileceği için bir bütün olarak projeye bakılıyor. Biz AK Parti Grubu olarak bunu takip ediyoruz'' ifadelerini kullandı.
Hamburger Modeli için daha geniş bir alan gerkmez mi? Konuyu inşaallah 2030 a kadar çözersiniz.
siz halkın diliyle açıklasanıza kim anladı şimdi...yoksa anlamasınlar diye mi böyle... küçük bir ilde trafikte sorun olmaya başladı...otobus güzelgahlarıda...bu ne kardesim






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!