
Bir Derneğe kiralanması nedeniyle İnanç turizmi açısından eski popülerliğini kaybeden, imtiyazlı bir ailenin “Aile Kabristanlığına” dönüşmesi nedeniyle de Bolu'da farklı tartışmaların yaşanmasına neden olan Tokadi Hayrettin Türbesi Mesire Alanına giden yol, Bolu tarihinin en kaliteli asfaltına kavuştu.
Asfaltlama çalışmasından Türbenin sınırları içinde bulunduğu Elmalık Köyü nasiplenemedi. Satıh kaplaması bozulmuş yola layık görülen Köy sakinleri, yol çalışmasının kendi köylerine de geleceğini zannederlerken, Tokadi Hayrettin'in Türbesi Mesire Alanı yolunun asfaltlanması sonra iş makineleri bölgeden ayrıldı.
Bu yıl ekonomik bahanelerle Bolu köylüsüne yine sıcak asfalt vermeyerek, satıh kaplamaya layık gören Bolu Valisi Erkan Kılıç ise Tokadi Hayrettin'in Türbesi Mesire Alanına atılan yüksek kalite ve kalınlıktaki sıcak asfaltlı yolu yerinde inceledi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!