
Bolu Belediyesi Meclisi Ağustos ayının birinci oturumu dün akşam gerçekleşirken Bolu Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Selami Konyalıoğlu, yine çok ilginci bir konuyu dile getirerek, dikkatleri üzerine çekti.
Konyalıoğlu; Şehirde oluşan atık su miktarına karşılık, Bolu Belediyesi Pis Su Arıtma Tesisinde işlenen atık miktarı arasında yarı yarıya fark olmasına karşılık, tüm atık arıtılıyormuş gibi Belediyenin faturalara bu bedeli yansıttığını iddia etti.
Vatandaşlardan arıtma tesisinde işlem görmeyen atık miktarının tahsil edilmemesini isteyen Bolu Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Selami Konyalıoğlu; “İnternet sağlayıcısı ilgili firma, internet hizmetini veremezse, hizmet veremediği günleri aylık faturadan düşerek bizden az fatura ediyor. Bolu'da 110 metreküp atık su üretiliyorsa, bunun 60-65 metreküpü tesisin kapasitesinden dolayı işleme tabi tutulurken, diğer kısım hiçbir işlem görmeden Büyüksu'ya veriliyor. Belediye'nin bunu fatura ederken, arıtmadığı kısmı da fatura etmemesi gerekiyor. Ben 450 lira fatura öderken, normalde 250 lira ödemem gerekiyor. Çünkü benden aldığı atığın yarısını Belediye bertaraf edemiyor. Bununla ilgili vatandaşın ciddi bir mağduriyeti oluşuyor. Bu yapılamayan hizmetin düşürülerek, bunun göz önünde bulunmasını Belediyemizden talep ediyorum. Belediye tüm atık suyu arıtacak kapasitede tesisi yapar, ondan sonra da biz görevimizi yapıyoruz diye vatandaştan bunun ücretini tahsil edeceksiniz” diye konuştu.
vatandaş sen köprü parası falan vermiyorsun. çanakkaleden ve yss köprüsünden geçenler veriyor parayı.. köprüleri kullananlar çok memnun, sana ne oluyor.. ülkeyde yatırımlara küfreden , ülkenin çağdaş ülkeler seviyesi üzerine çıkmasını hamedemeyen ne idüğü belirsiz bir kitle var.. birilerinin iftra ve yalanlarıyla laf çaktırma. ..
Parlak fikirleriyle Bolu insanını aydınlatan Selami bey.çok teşekkür ederiz. Kullanılmayan ve yeri değiştirilen bolu dağı tünelinin limon deposu , patates deposu ve yazın sıcak günlerde içinde insanları serinleyebileceği , gezebileceği bir mağaraya dönüştürlebilir.
Ben,geçmediğim köprüye vergi ödüyorsam belediyenin atık su ve arıtma gibi giderlerine karşılık ücreti alması doğaldır.Konyalıoğlu aklının ermediği işlere karışma.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!