
Bolu Valisi Erkan Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı sebebiyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “ İstiklâl mücadelemizin en çetin döneminde, Türk milletinin iradesinin ve egemenliğinin taçlandırıldığı Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 104. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.
Egemenliğin kayıtsız şartsız millete devredildiği 23 Nisan 1920 tarihi, halkın yönetime tam anlamıyla hâkim olması nedeniyle demokrasi anlayışının da temelinin atıldığı gündür.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, aziz milletimizin geleceğine dair en büyük teminatı olan çocuklarımıza verdiği değerin de en somut ifadesidir.
“Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli olduğunu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk çocuklarının geleceğe, şanlı ecdadımıza lâyık, Cumhuriyetimizi nice yüzyıllar yaşatacak, ülkemizi muasır medeniyetlerin seviyesine ve hatta üstüne çıkaracak donanımla hazırlanmasının önemini vurgulamıştır” ifadelerini kullandı.
Erkan Kılıç dünyadaki tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, kardeşlik ve barışa vesile olmasını dilediğini belirterek, “Sevgili Çocuklar, Sizler, ülkemizin geleceği, Cumhuriyetimizin yılmaz bekçilerisiniz. “Türkiye Yüzyılı” hedefleri doğrultusunda, çağın gereklerine ve yeniliklere duyarlı, donanımlı, milli ve manevi değerlerimize bağlı, ahlâklı ve çalışkan bireyler olarak yetişeceğinize hiç şüphemiz yoktur.
Dünyadaki tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, kardeşlik ve barışa vesile olmasını diliyor; öncelikle işgal altında olan Filistin'deki çocuklar olmak üzere tüm çocukların, sevgi ve huzur ortamında büyümesini temenni ediyorum.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun yıl dönümü sebebiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bağımsızlığımızı ve hür irademizi borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla yâd ediyor; vatandaşlarımızın, sevgili çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının bayramını en içten duygularımla kutluyorum” şeklinde konuştu.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!