
Sosyal Bilimler Lisesi 9.sınıf Öğrencisi Hatice Zehra Çelebi, telefon bağımlığına meydan okuyarak tuşlu telefon kullanmaya devam ediyor.
Teknolojinin çağımızda olmazsa olmazlardan olduğunu lakin bunu kullanırken bağımlılık konusuna dikkat edilmesini gerektiğini ifade eden Hatice Zehra Çelebi; ‘'Etrafımda görüyorum ki çoğu öğrenci ve çocuk maalesef telefon ve sosyal medya ve oyunun kurbanı olmuş vaziyette. Herkesin elinde bir telefon. Bu da kişilerde dikkat eksikliği ve öfke problemi oluşturuyor. Ders çalışmaktan ve sosyal ilişkilerden kişileri uzaklaştırıyor'' ifadelerini kullandı.
Ailelerin de olumlu örnek olmaları gerektiğini vurgulayan Çelebi, spor sanat ve kültürel faaliyetlerle bu bağımlılıklardan uzak durulabileceğini, okul yönetimi ve öğretmenlerinin bu yaklaşımının kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.
Ailemin desteği sayesinde onlara çok teşekkür ederim.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!