
Dekan Prof. Dr. Ali Keleş, 4 ana bilim dalının birlikte hizmet verdiği entegre kliniğin geçen ay açılmasıyla fakülte bünyesindeki klinik sayısının 9'a yükseldiğini söyledi.
Entegre kliniğin özel muayenehane şartlarına sahip olduğunu belirten Keleş, fakültede aynı anda 222 hastanın bütün diş işlemlerinin yapıldığını kaydetti.
Keleş, en çok Düzce'den olmak üzere Karabük, Zonguldak, Bartın, Kocaeli, Sakarya, Ankara ve İstanbul'dan da hastaların olduğunu aktararak, "Tedaviye ulaşmak burada çok hızlı. Birçok bölümde hastayı randevu bile vermeden geldiği gün tedavisini yaparak gönderebiliyoruz. Bu çok önemli. Hastaların ulaşabilir bir yerde böyle bir fakülteye sahip olması, bizi tercih etmelerinde etkili oluyor." diye konuştu.
Entegre kliniğe gelen hastanın diş taşı temizliğinin yapılmasının ardından tedavisine başlandığını anlatan Keleş, "Daha sonra dolgu, kanal tedavisi ve protezi burada tamamlanabilmektedir. Bu da erişkin bir hastanın ihtiyaç duyduğu tedavilerin yüzde 80-90 oranını oluşturuyor." dedi.
Keleş, ortodonti kliniğinde hasta bekleme süresini 3 aya düşürdüklerini dile getirerek, "Niyetimiz 3 ay içinde Ocak ayına kadar bekleyen bütün hastalarımızın tedavisine başlayıp yeni hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek. Çevre illerden, diş hekimliği fakültelerinden ortodonti için bize sevk edilen hastalarımız var." ifadesini kullandı.
Fakülteye 2021'de 100 bin, 2022'de 200 bin kişinin başvurduğunu belirterek, "2023 yılındaki hedefimiz de yeni kliniğin açılmasıyla 250 binleri görmek." dedi.
Keleş, velilere, çocuklarının ağız ve diş sağlı konusunda dikkatli olmaları çağrısında bulunarak, diş taramalarının yaptırılması gerektiğini sözlerine ekledi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!