
Ar-Ge firmalarının ilgisi ve talebi sonucunda yüzde 100 doluluk oranına ulaşan BOLU TEKNOKENT'e yeni binalar kazandırılması ve birimlerin modellenmesi amacıyla Ocak ayında Ankara'daki 3 üniversiteye yapılan gezinin ardından, bu kez İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) teknokent bölgelerine teknik ziyaret gerçekleştirildi.
Bolu Valisi Erkan Kılıç başkanlığındaki ziyaretlere; Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ali Gülen, BOLU TEKNOKENT Müdürü Prof. Dr. Mustafa İmren, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Öğr. Gör. Bülent Baloğlu, Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mine Tunçok Sarıberberoğlu ve teknik heyet katıldı.
SANTEK heyeti ilk olarak İTÜ ARI TEKNOKENT'i ziyaret etti. Teknokent Müdürü Prof. Dr. Atilla Dikbaş ve teknokentte görev yapan akademisyenlerin yaptığı bilgilendirme sunumunun ardından SANTEK heyeti, İTÜ ARI TEKNOKENT'teki Ar-Ge firmalarını ziyaret ederek, yönetici ve temsilcilerle görüşmelerde bulundu.
İkinci ziyaret, YTÜ YILDIZ TEKNOPARK'a yapıldı. Teknopark Genel Müdürü Orhan Tanışman'ın yaptığı bilgilendirme sunumunun ardından YILDIZ TEKNOPARK'taki Ar-Ge firmaları ziyaret edildi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!