
Panayırların ilk etabının ikinci günü olan 16 Eylül 2023 Cumartesi günü Gerede Şehir Stadyumunda konser etkinliği düzenlenecek. Konser saat 19.30'da başlayacak olup girişler ücretsiz olacak. 16 Eylül 2023 Cumartesi günü Gerede Şehir Stadyumunda gerçekleştirilecek konser etkinliğine Dj Uğur, Mira Becikoğlu, İmera katılım sağlarken programın sunumunu ise By Sempatik gerçekleştirecek.
“Gündüz alışveriş, akşam konser” sloganıyla çıkılan etkinliğe tüm Geredeliler davet edildi.
Gerede Belediyesi organizasyonunda gerçekleşen, geçmişi asırlar öncesine dayanan ve başlangıç tarihi bilinmeyen Gerede Geleneksel Hayvan ve Emtia Panayırı için geri sayım başlayarak sayılı günler kaldı. Gerede Geleneksel Hayan ve Emtia Panayırı'nın bu seneki ilk etabı 15-16-17 Eylül 2023 tarihlerinde ikinci etabı ise 29-30 Eylül-1 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. Birçok farklı sektörden alışveriş imkanlarının bulunduğu, içerisinde lunapark gibi eğlence alanlarının da yer aldığı Geleneksel Gerede Panayırını, şehir içi ve şehir dışından binlerce vatandaşın ziyaret etmesi bekleniyor.
Gerede Panayırları için Belediye Başkanı Mustafa Allar'da çağrıda bulundu. Gerede'ye ekonomik yönden ve tanıtım açısından panayırın büyük önem arz ettiğine değinen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Geçmişi asırlar öncesine dayanan, başlangıç tarihi bilinmeyen panayırlarımıza ülkemizin her tarafından alıcı ve satıcılar gelmektedir. Tüm halkımızı Gerede'nin tabi güzelliklerini görmeye, panayırımız da meşhur kızarmış kaz, şak şak helvası ve köfter yemeye davet ediyorum” dedi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!