
Bolu Valiliğinin başlattığı yardım kampanyasında, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda öğrenci, veli ve öğretmenlerin bağışlarıyla Kahramanmaraş Nurhak'ta depremde yıkılan Nurhak İlkokulu yerine prefabrik Nurhak İlkokulu kurulumu yapılarak, hizmete hazır hale getirildi.
Bolu Valiliği koordinasyonunda Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmen, öğrenci, veli ve çalışanların katkılarıyla dört adet 42 metrelik konteyner sınıf, öğrenci ve öğretmen wc'leri, idare ve öğretmenler odası yaptırıldı.
Yaptırılan konteyner okulun kurulumu Kahramanmaraş ili Nurhak ilçesi Nurhak İlkokulu bahçesinde tamamlandı. Konteyner okulun tüm alanları öğretmen ve öğrencilerin ihtiyaçları dikkate alınarak tasarlandı.
Hizmete hazır hale getirilen ve Kahramanmaraş Nurhak İlkokulu olarak kullanılacak konteyner okulda 150 öğrenci eğitim öğretim görecek.
Konteyner okulun hizmete alınmasıyla Bolu ile özelde Nurhak ilçesi genelde deprem bölgesi arasındaki gönül bağının canlı tutulması hedefleniyor.
Daha önce de Bolu'daki İmam Hatip Okularınca bölgeye 2 adet konteyner gönderildi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!