
Saadet Partisi Gerede İlçe Teşkilatı 5 Kasım 2022 Cumartesi günü 8.Olağan İlçe Kongresi'ni Gerede Terminal Düğün Salonunda gerçekleştirdi.
Çok sayıda partilinin katıldığı kongre adeta bir gövde gösterisi havasında geçti. Kongreye Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Bolu İl Başkanı İsa Sayın, sivil toplum kuruluşlarının ve diğer siyasi partilerin temsilcileri de katıldı.
Kongre konuşmasında Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Kurdaş, “Heyecanla ve inanarak çalışacağız ve umudu kırılan bu milletin yeniden umudu olacağız, heyecanı olacağız” ifadelerini kullandı.
İl Başkanı İsa Sayın ise, “Gerede'miz hem Bolu'muz açısından, hem de Türkiye nezdinde sembolik bir öneme sahip olan, geçmişte Milli Görüş hareketimizin büyük bir desteğe mazhar olduğu ve önemli başarılara imza attığı güzide bir ilçemizdir. Bu vesile ile Gerede hepimiz açısından ayrı bir öneme sahiptir. Önceden güçlü olduğumuz birçok bölge gibi Geredeliler de hüsn-ü zanda bulunarak süt diye yıllarca kireçli su içtiler. Şimdi karınlar ağrımaya başladı. Geredelilerle bir araya geldiğimiz zaman şahsen hep şu şikâyetleri duydum; Yerelde 23 yıldır, genelde de 20 yıldır bizim partimiz iktidarda, ama Gerede'ye bir çivi dahi çakılmadı. Gerede geriye gidiyor. Gerede'ye hizmet olarak bir hapishaneden başka bir şey layık görülmedi. Ama bu coşkulu kongremiz gösteriyor ki, Gerede özüne dönüyor, bayrak indiği yerden, yiğit düştüğü yerden kalkıyor. Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçiminin arifesinde, yine çok önemli bir kongre gerçekleştiriyoruz. Asıl vazifemiz bu kongreden sonra başlıyor. Besmelemizi yenileyerek tekrar yollara düşecek, çalışmalarımıza hız vereceğiz. İnşAllah önümüzdeki seçimlerde 6'lı masanın belirlediği aday Türkiye'nin yeni Cumhurbaşkanı, Saadet Partimiz de iktidarın bir ortağı olacaktır. Tüm teşkilatımız bu ümit, bu kararlılık ve bu özgüven ile hareket etmelidir.” İfadelerini kullandı.
Kongrede Mali Müşavir Kemalettin Akça geçerli delege oylarının tamamını alarak Gerede İlçe Başkanı seçilerek görevi Muzaffer Boyacı'dan devraldı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!