
Konu hakkında açıklama yapan İl Müdürü İzzet Murat; “Bitki ve bitkisel ürünlerde zararlı organizmalarla mücadelede kullanılan bitki koruma ürünlerinin tarla, bahçe ve bağlar ile ürünlerin saklandığı yerlerde uygulanmasında kullanıcıların, bitki ve hayvanlar ile çevrenin korunması yönünde hassasiyet göstererek kullanımlarına yönelik teknik personelimizce üretici kadınlarımıza eğitim düzenlenmiştir.
Bitki koruma ürünleri her ne kadar bitkilerimizi korusa da yanlış kullanımları gerek çevreye gerekse de tüketiciye zararlı olabilmektedir. Bunların önüne geçmek adına bilinçli kullanım önem arz etmektedir. Bu bağlamda düzenlenen eğitim üreticilerimiz ve yaşamış olduğumuz çevre için kritik öneme sahiptir.
Üreten Bolu'muzun üreten kadınlarına eğitimin faydalı olmasını diliyorum. Üreticilerimiz talep ettiği sürece gerek planlı gerekse talepler doğrultusunda eğitim ve bilgilendirme çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir” dedi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!