
İnsan Hak ve Hizmetleri Dernek binasında gerçekleştirilen programa AFAD Bolu İl Müdürü Cengiz Çavuş, İnsan Hak ve Hizmetleri Dernek Başkanı Fethi Sarımsakcı, Eğitim Şube Müdürü İbrahim Sarıdoğan, Endüstri mühendisi Ömer Kıvrak ve arama kurtarma gönüllüleri katıldı.
İnsan Hak ve Hizmetleri Derneği Arama Kurtarma Ekip başkanı Mehmet Akyüz, eğitim projesi için bir araya gelen AFAD ve İHH gönüllülerine yürütülen proje ve faaliyetler ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.
GÖNÜLLÜLERE FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ
Bolu Arama Kurtarma Gönüllüleri Eğitimi projesi için İnsan Hak ve Hizmetleri Dernek merkezinde düzenlenen buluşmada, İHH Arama Kurtarma ekip başkanı Mehmet Akyüz tarafından katılımcılara proje ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verildi. Sunumun ardından projeye verdiği desteklerden ötürü AFAD İl Müdürü Cengiz Çavuş'a, Fethi Sarımsakcı tarafından plaket takdim edildi. Gönüllüler destek kartlarını Cengiz Çavuş, İbrahim Sarıdoğan ve Ömer Kıvraktan alarak toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!