
15 Temmuz 2016 yılında FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin 6 yıl geçti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle yapılacak anma etkinlikleri, Bolu Valiliğince hazırlanan programla belirlendi.
15 Temmuz Cuma günü 11:30’da Bolu Şehitliğinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak programda Kuran-I Kerim Tilaveti okunacak ardından dua yapılacak. Şehitlikteki program şehit kabirleri ziyareti ile son bulacak.
MEVLİD-İ ŞERİF OKUNACAK
15 Temmuz Cuma günü saat 12:20’de Cuma namazı öncesi şehitlerin ruhu için Mevlid-i Şerifler okunacak ve okunan Hatm-i Şeriflerin duası yapılacak.
DEMOKRASİ NÖBETİ TUTULACAK
Gün içindeki programlar sonrası akşam saat 21:15’te Kent Meydanında demokrasi nöbeti tutulmaya başlanacak. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşı ile başlayacak. Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam eden programda 15 Temmuz temalı sinevizyon gösterisi sunulacak.
15 TEMMUZ KENT MEYDANI ETKİNLİKLERİ
Protokol konuşmalarının yapılacağı etkinlikte sancak koşuldu ile getirilen Türk bayrağı Bolu Valisi Erkan Kılıç’a takdim edilecek, daha sonra Sancak koşusu sporcularına katılım belgeleri verilecek. Program 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü münasebetiyle düzenlenen şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve akabinde tasavvuf müziği ile devam edecek. Ödül Töreninden Sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ortak Canlı Yayın Programı ile Halka Hitabı Yer alacak.
TÜM CAMİLERDE SELA OKUNACAK
Program, 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece tüm camilerde salâların okunması ile son bulacak.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!