
Haber: Fatma Marmara
İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin (Turizm Otelcilik) ortağı olduğu, Bulgaristan koordinatörlüğündeki ‘Mesleki eğitimde okullarda dijital dönüşümün desteklenmesi' adlı proje toplantısının ikincisi; Türkiye'den İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bulgaristan'dan Profesionalna Gimnazia po Dizain "Elisaveta Vazova" ve Know and Can, Portekiz'den Semente Associação de Cooperação para o Desenvolvimento Sustentável, Kıbrıs'tan C.CH.Educational Holdings Ltd ve Çekya'dan Mise HERo‘nun katılımlarıyla Prag'da gerçekleştirildi.
D-VET ‘Mesleki Eğitimde Okullarda Dijital Dönüşümün Desteklenmesi” projesi; geleneksel eğitim ortamından dijital eğitim ve öğretime geçişte mesleki eğitimde yer alan eğitimcilerin becerilerinin artırılması ve yeni beceriler kazandırılması için somut eylemleri teşvik etmeyi amaçlamaktadır.
D-VET projesinin bu toplantısında, proje dahilinde geliştirilmekte olan öğretmen eğitimi metodolojisi değerlendirilmiştir. Ortaklar proje ile ilgili ülkelerinde gerçekleştirdikleri çalışmaları paylaşmış, yapılacak öğretmen eğitimi ve akabinde geliştirilecek olan çevrimiçi ders materyalleri ile ilgili detaylar kararlaştırıldı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!