
Bolu Valisi Ahmet Ümit, Dünya Şampiyonu ve Olimpiyat Üçüncüsü Yasemin Adar Yiğit ile 23 yaş altında Avrupa şampiyonu olan Elvira Kamaloğlu'nun da bulunduğu 24 milli sporcuya çiçek takdim ederek baklava ikramında bulundu. Çalışmalar hakkında Milli Takım Antrenörü Efraim Kahraman'dan bilgiler aldı.
29 Mart – 03 Nisan 2022 tarihleri arasında Macaristan'ın Başkenti Budapeşte'de yapılacak olan Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda Ülkemizi temsil edecek olan Milli Sporcularla sohbet eden Bolu Valisi Ahmet Ümit,” Tarihimizde birçok zenginlikleri barındıran bir kültüre ve medeniyete sahibiz. Sizler de tarih boyunca minderlerin tozunu attırmış bir milletin; Koca Yusufların, Gazanfer Bilgelerin, Adalı Halillerin, Kurtdereli Mehmetlerin ve daha nice pehlivanların evlatlarısınız. Katılacağınız şampiyonada da şimdiye kadar olduğu gibi tüm dünya yeniden Türk kızlarının gücünü ve kabiliyetini görecektir.
Bu sebeple; yurtdışındaki şampiyonalara yalnızca sporcularımız olarak değil aynı zamanda şanlı milletimizin, kadim medeniyetimizin temsilcileri olarak gidiyorsunuz. İnşallah bu ruhla Avrupa'ya en iddialı gidişiniz olsun.” dedi.
Güreş'in Ata sporumuz olduğuna değinen Bolu Valisi Ahmet Ümit,” Güreş biz de ata sporu olarak anılır. Sizlerin her biriniz; gerek yurt içinde gerekse uluslararası şampiyonalarda değerli başarılar elde etmiş, madalyaları olan, aynı zamanda daha da büyük başarılara aday kızlarımızsınız.
Mindere her çıkışınızda Bolu'nun ve 85 milyon Türk Milletinin dualarının sizlerle olduğunu aklınızdan ve gönlünüzden hiç çıkarmayın. Şanlı Bayrağımızı gönderde her dalgalandırdığınızda sadece Türkiye değil 2 milyarlık gönül coğrafyamız da büyük sevinç ve mutluluk yaşayacaktır.
Macaristan'da gerçekleşecek olan Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda hepinize bireysel ve takım olarak üstün başarılar diliyor, ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun, sırtınız yere gelmesin" dedi.
Bolu Valisi Ahmet Ümit'in Kadın Güreş Milli Takımımızın kampını ziyaretinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara ile Şube Müdürleri de hazır bulundu. Memet Ali Atalay






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!