
Türkiye'de ilk vakanın tespit edildiği 11 Mart'tan bu yana büyük bir gayretle görevlerini sürdüren, insanların hayata yeniden tutunmaları için 7/24 çaba sarf eden Uzm. Dr. Ferda Aksel ve kızı Dr. Doğa Aksel, Covid-19 ile omuz omuza mücadele ediyor.
Salgın şartlarında çok yorulduklarını belirten anne Aksel, birbirlerine hep destek olduklarını ifade etti. Aynı zamanda kurallara uyan ve aşılarını yaptıran kişilerin daha dayanıklı olduğunu gözlemlediğini söyleyen Aksel, herkesi aşı yaptırmaya ve maske-mesafe kurallarına uymaya davet etti.
“AŞILARINI YAPTIRANLAR VİRÜSE KARŞI DAYANIKLI OLUYOR”
Pandemi döneminde bütün sağlık çalışanlarının birbirlerine destek olduğunu, ancak kendilerinin ayrıca anne kız olarak da destek olduklarını belirten Uzm. Dr. Ferda AKSEL; "Salgın şartlarında yaşamaktan hatta çalışmaktan hepimiz yorulduk. Görüyoruz ki Covid-19 virüsü kişiden kişiye geçip yayılırken, direnci zayıf olanları yatağa düşürüyor. Fakat kendini koruyan maske ve mesafe kuralına uyan, aşılarını yaptıranlar virüse karşı dayanıklı oluyor. Toplum bağışıklığını sağlamak için aşılarımızı yaptıralım, maske mesafe kurallarına uyalım" dedi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!