
CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 98. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Kurtuluşun ve kuruluşun, dış güçlere boyun eğmeyenlerin, kula kulluk etmeyenlerin partisi, halkın partisi CHP 98 yaşında. Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyetten daha önce 9 Eylül 1923 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuş ve Cumhuriyetin kurulmasından bu ülke de devrimlerin gerçekleşmesine kadar birçok konuda önemli roller üstlendiği gibi sonraki süreçte ülkenin çok partili sisteme geçmesinde çok önemli bir rol üstlenerek bu ülkeyi demokrasiyle tanıştırmıştır" ifadelerini kullandı.
CHP'nin Türkiye'yi sosyal demokrasi ile tanıştıran bir parti olduğunu ifade eden Karsu, "Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'deki bütün dönüşümlerde imzası olan bir siyasi partidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk; “Benim iki büyük eserim var, bunlardan birisi Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi “diyerek aslında Türkiye Cumhuriyetini ve Cumhuriyet Halk Partisini bizlere emanet etmiştir” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin dünün, bugünün ve yarının partisi olduğunu dile getiren Başkan Karsu, açıklamasını şu şekilde tamamladı:
"Cumhuriyet Halk Partisi, bir parti olmasının ötesinde savaş meydanlarında kurulmuş olan milli mücadeleyi vermiş olan ve bunun devamında cumhuriyetin, devrimlerin yeniden hayata geçirilmesinde önemli roller üstlenmiş, bu ülke de demokrasi için mücadelesini sürdüren bir siyasi partidir. Partimizin 98. kuruluş yıldönümünü yürekten gururla kutlarken, 98.Yılda Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e bir kez daha şükran ve minnet duygularımızı ifade ediyoruz. Partimizde daha önce genel başkanlık görevinde bulunmuş olan Sayın İsmet İnönü ve Sayın Bülent Ecevit'e bir kez daha rahmet dilerken diğer genel başkanlarımız olan Sayın Deniz Baykal, Sayın Hikmet Çetin, Sayın Altan Öymen'e ise şükranlarımızı sunuyoruz. Partimizden bugüne kadar belediye başkanlığı, milletvekilliği yapan ve çeşitli kademelerinde görev alan tüm partililerimizi bir kez daha saygı, şükran ve minnetle anıyoruz.”






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!