
Aşılama süreci tam hız devam ederken, randevu alma yaşı 50'ye kadar indi. Bolu İl Sağlık Müdürlüğü de aşılama konusunda internet üzerinden randevu almakta sorun yaşayan 50 yaş üzeri vatandaşlar için “COVID-19 Aşı Randevu ve Bilgilendirme Standı” kurdu. Bolu Valiliği binasının ön kısmında bulunan alanda hizmet veren stantta, 50 yaş ve üzeri vatandaşlara aşılarını olmaları için randevu veriliyor.
SERVİS HİZMETİ DE SAĞLANIYOR
Stantta görevli sağlık personeli sadece stantta gelen 50 yaş üzeri vatandaşlara değil aynı zamanda yakın alandan geçen vatandaşların yanına giderek de bilgilendirmede bulunuyor. Ayrıca aşı randevusu alan vatandaşlara servis hizmeti de sağlanıyor. Bolu İl Sağlık Müdürlüğü'nün sunduğu bu imkan kapsamında randevu alan ve hemen aşısını olmak isteyen vatandaşlar araç ile aşılamanın gerçekleşeceği merkeze bırakılıyor.
AŞILANACAK GRUPLAR
Aşılamada yeni aşamaya geçildi. Farklı risk ve meslek gruplarının aşılanmasına başlandı. Bu kapsamda; 50 Yaş ve üzeri vatandaşlar, tam bağımlı orta düzey ve ağır engelli vatandaşlar, müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri, öğretim üyeleri ve üniversite personelleri, tüm öğretmenler, sağlık çalışanlarının eşleri, morbid obez, maling tümörü olan kanser ve diyaliz hastaları ile Down sendromu olan vatandaşlar belirlendi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!