
Bolu Valisi Ahmet Ümit, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olması dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Ümit, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
“Teknolojik gelişmelerin ışığında iletişim araçlarının çeşitliliğinin arttığı, toplumun her kesiminin kitle iletişim araçlarıyla sınırsız bilgi ve habere ulaşma imkânının olduğu iletişim çağında; vatandaşlarımızın, kamuoyunu ilgilendiren konularda doğru habere doğru zamanda ulaşması büyük önem arz etmektedir. Düşünce ve ifade özgürlüğüne dayalı demokrasimizin temel unsurlarından olan basınımızın, toplumun bilgilendirilmesinde, farkındalık ve bilinç oluşturulmasında, toplumsal huzur ve barış ortamının sağlanmasında önemli misyonu bulunmaktadır.”
“GAYRETİ VE ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARI TAKDİRE DEĞERDİR”
“Ülkemizin tanıtımı, uluslararası platformlarda diplomatik haklılığımızın ifade edilmesi, demokrasimizin gelişmesi, vatandaşlarımızın en doğal hakkı olan bilgi edinmenin sağlanması noktasında; gazetecilik büyük fedakârlıklar ve mesuliyet gerektiren önemli bir meslektir. Haber niteliği taşıyan olayları basın ahlakı çerçevesinde, özel hayata ve kişi haklarına saygılı, kamuoyuna doğru, eksiksiz, tarafsız ve süratle sunabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin, zor ve riskli şartlarda günün her saatinde görevi başında olan basın mensuplarımızın gayreti ve özverili çalışmaları takdire değerdir. Bu duygu ve düşüncelerimle; mesleğine vicdan ve kamuya hizmet sevdasıyla bağlı basın mensuplarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, görevleri esnasında hayatlarını kaybeden bütün gazetecilerimizi rahmetle anıyor, çalışan gazetecilerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!