
Çiftçilerin yem bitkisi ihtiyacı için Bakanlık tarafından gönderilen macar fiği ve yem bezelyesinin bedelinin yüzde 75'i Bakanlık tarafından hibe olarak karşılanırken çiftçiler sadece yüzde 25'lik bir ödeme yapıyorlar.
50 TON DAHA GÖNDERDİ
Geçen haftalarda Bakanlık tarafından gönderilen 35 ton macar fiği ve yem bezelyesinin Tarım İl Müdürlüğü tarafından çiftçilere dağıtılmasının ardından talebin artması üzerine Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin İlimize 50 daha yem bitkisi gönderdi. Tarım İl Müdürlüğüne teslim edilen 50 ton macar fiği ve yem bezelyesi çiftçilere dağıtılmaya başlandı.
‘ÇİFTÇİLERİMİZİN İSTEĞİ BİZİM İÇİN EMİRDİR'
Konuyla ilgili açıklama yapan Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin, “Her zaman söylediğimiz gibi Bolulu çiftçilerimizin ihtiyaçları, istekleri bizim için emir sayılır. Onların taleplerini ve ihtiyaçlarını elimizden geldiğince en kısa sürede yerine getirmeye çalışıyoruz. Geçen haftalarda gönderdiğimiz 35 ton Bakanlık hibeli yem bitkisine gelen talep üzere ek olarak 50 ton daha çiftçilerimize dağıtılmak üzere Tarım İl Müdürlüğümüze teslim edilmiştir. Devletimizin desteği, bizlerin gayretiyle Bolu tarımı hak ettiği yere gelecek. Çiftçilerimiz isteyecek biz yapacağız ve Bolu'yu hep birlikte kalkındıracağız” dedi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!