
Haber; Beyza Nur GÜNAY
Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı ‘Okulum Temiz' projesi kapsamında “Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü” gereğince, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla “Okulum Temiz” belgesini almaya hak kazanan 33 okulla belgeleri 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul/Kurum Müdürleri toplantısında Bolu Valisi Ahmet Ümit tarafından verildi.
“ÇOCUKLARA DEĞER VERELİM”
Müdürlerle bir araya gelen törende konuşan Vali Ümit, “İnsanlar en kıymetli varlığı olan evlatlarını sizlere emanet ediyor. Elimizdeki emanetlerin kıymetini bilelim ve emanete riayet edelim. Çocuklara değer verelim. Devlete sadakatin, millete layık olmanın ilk şartı olduğunu, açık sözlü olmanın, sözünde durmanın erdem ve mertlik; yaradana şükrün yaratılana teşekkürün insanlık olduğunu öğretelim” dedi.
“TÜM TEDBİRLERE UYULMASINA ÖZEN GÖSTERMELİLER”
Okullarda korona virüs tedbirlerine önemle dikkat edilmesini isteyen Vali Ümit, “Müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin sağlıklı ortamlarda eğitim görebilmesi için maske, mesafe ve hijyen kuralları başta olmak üzere tüm tedbirlere uyulmasına özen göstermeliler” dedi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!