
Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü Rasim Özdemir, engelli vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sıkıntılarını dinledi.
Bolu Belediyesi kentte engellilerin yaşamlarını kolaylaştıracak birçok çalışmaya imza atarken, Belediye Başkanlığı Sözcüsü Rasim Özdemir de engelli bireyleri yalnız ve sahipsiz bırakmıyor. Başkan Özcan adına sürekli engellilerle bir araya gelen Belediye Başkanlığı Sözcüsü Özdemir, geçtiğimiz gün kentte yaşayan bir grup engelli vatandaşla daha görüşme yaptı.
Karaçayır Mahallesi'ndeki Engelsiz Çay Bahçesi'nde çok sayıda engelli bireyin katılımıyla gerçekleşen buluşmada Başkanlık Sözcüsü Özdemir, engelli bireyler ile sohbet ederek hem Başkan Tanju Özcan'ın selamlarını iletti, hem de talep ve sıkıntılarını dinledi. Samimi havada gerçekleşen toplantıda engelli bireyler de Özdemir'e günlük hayatta yaşadıkları sıkıntıları anlatarak istek ve taleplerini ilettiler.
Özdemir ise iletilen tüm istek talep ve şikâyetleri tek tek not ederek, ardından söz konusu taleplerin karşılanması ve sorunların çözümü için ilgili müdürlük personeline talimat verdi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!