
Koronavirüs salgınına rağmen Karacasu Belediyesi, belde genelinde birçok cadde ve sokakta üstyapı çalışması yapıp yol düzenlemelerini gerçekleştiriyor.
Haber: BMA
Karacasu Belediyesi tarafından beldede bulunan ana yollarda trafiğin güvenli bir şekilde sağlanması adına yol çizgi çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalara Bolu Belediyesi ekipleri de destek veriyor. Belediye ekipleri, her gün onlarca aracın geçtiği cadde ve sokakların yol çizgilerini çizerek, trafiği daha güvenli hale getirdi.
“BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Celal Beydili, “Yol çizgi çalışmalarımız devam ediyor. Her ihtiyaç duyduğumuzda desteklerini esirgemeyen Sayın Bolu Belediye Başkanımız ve Ulaşım Ekibine, belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Birlikte güzel işler yapmaya devam edeceğiz inşallah” ifadelerine yer verdi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!