
Haber: N. Halid Altundal
Kamuran Alagözoğlu isimli şahsın “Bolunun Sesi” adlı internet sitesinde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın eşi Meral Özcan'ı hedef alarak yapmış olduğu habere Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Teşkilatından birçok yönetici sessiz kalmadı. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın, CHP İl ve İlçe Gençlik Kolları, CHP Merkez ilçe yöneticileri Okay Özcan, Kübra Özcan, Atilla Özkan, Feridun Cavaç, Galip Altunyıldız imzalı yayınlanan açıklamada kişilerin asılsız şekilde itham edildiği vurgulanarak tepki gösterildi.
“BASIN AHLAKINA AYKIRIDIR”
CHP'li yöneticilerce Meral Özcan'ı hedef alan habere dair yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bolunun sesi Gazetesinde, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın eşi Meral Özcan'ın haberi olmadan çekilen fotoğrafı ve altına, tahmini yapılan ifade ve yorumlar bizleri üzmüştür... Sayın Meral Özcan, Tanju Özcan'ın eşi olması yanında, Bolu'da yaşayan bir bireydir, eğitimcidir ve herhangi bir vatandaş gibi ilgililerden bilgi alması da en doğal hakkıdır.
Ayrıca Sayın Meral Özcan'ın belediye çalışanlarını onore etmek amaçlı ‘kolay gelsin' demediği, ‘hayırlı işler' dilemediği nerden bilinmektedir ki, ‘denetledi, talimat verdi' gibi asılsız şekilde itham edilmektedir. Kişisel çekişmelerin beraberinde getirdiği sevgisizliği, başkalarının üzerinden yapmaya çalışmak, basın ahlakına aykırıdır. Bu tür haberleri yapanların da her zaman karşısındayız.”






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!