
Üniversite Araştırma Laboratuvarı tarafından yapılan 2020 Devlet Üniversiteleri ve Fakülteleri Sıralaması'nda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi sınıfta kaldı. Devlet Üniversiteleri genel sıralamasında 123 üniversite arasında 30-35 puan aralığı ile 70'nci sırada bulunan BAİBÜ, fakülte sıralamalarında da son sıralarda yer aldı. 2006 yılından önce kurulan devlet üniversiteleri sıralamasında 53 üniversite arasında 43'üncü olan BAİBÜ, Eğitim/Eğitim Bilimleri Fakülteleri sıralamasında ise 60 üniversite arasında 34'ncü oldu.
Fakülte sıralamalarında son sıralarda kendine yer bulan BAİBÜ, Fen-Edebiyat Fakülteleri sıralamasında 50 üniversite arasında ilk 5'e girdi. Güzel Sanatlar Fakülteleri sıralamasında kendine yer dahi bulamayan Bolu, İİBF/İşletme/İktisat/Yönetim Bilimleri Fakülteleri sıralamasında ise 60 üniversite arasında 44'üncü oldu. İlahiyat/İslami İlimler Fakülteleri sıralamasında 45 üniversite İletişim Fakülteleri sıralamasında 10 üniversite arasına giremeyen BAİBÜ, Mimarlık/Mimarlık ve Tasarım/Sanat Tasarım Fakülteleri sıralamasında da sınıfta kaldı. Mimarlık/Mimarlık ve Tasarım/Sanat Tasarım Fakülteleri sıralamasında 10 üniversite arasında bulunmayan Bolu, Mühendislik Fakülteleri sıralamasında 60 devlet üniversitesi arasında 11'nci oldu.
SAĞLIK BİLİMLERİ/HEMŞİRELİK FAKÜLTELERİ/SAĞLIK YÜKSEK OKULU SIRALAMASI ÜSTÜN BAŞARI
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sağlık Bilimleri/Hemşirelik Fakülteleri/Sağlık Yüksek Okulu sıralamasında 50 üniversite arasında 35-40 puan aralığı ile 47'nci sırada olarak üstün başarı gösterdi. Spor Bilimleri Fakülteleri/Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu sıralamasında 30 üniversite arasına giremeyen Bolu, Tıp Fakülteleri sıralamasında ise 50 devlet üniversite arasında 23'üncü sırada kendine yer buldu. Uygulamalı Bilimleri Fakülteleri/Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulları sıralamasında 15 üniversite arasında 8'nci olan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi en büyük başarısına Ziraat/Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakülteleri sıralamasında imza attı. BAİBÜ, Ziraat/Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakülteleri sıralamasında 25 üniversite arasında Adana Çukurova Üniversitesi'nin ardından 45-50 puan aralığı ile ikinci oldu.
Rektör yandaşı kayirmamali, adil olmalı, tip hastanesini ehline emanet etmeli, çakala kuzu teslim edilmez. Is basına liyakatsiz olanlar getirilmez, liyakat sonra da kazanılır denirse, liyakat kazanana kadar geçen zaman ziyan olur. Insanlar en çok zaman hususunda yanılır. Oturulan koltuklar ilelebet verilmedi size.
Kıytırık cemaatçi yöneticiler sağlık bilimlerinde ya da di,ğer bilimlerde araştırmaları desteklemiyor. Üniversitenin bütçesini ilahiyat fakültesi etkinliklerine harcamaktan başka bir halt yapılmıyor orada. işleri güçleri kendi cemaat mensubu üyesi arkadaşlarına bütçeyi kullanmak oluyor. O yüzden adı değişmeli üniversitenin kıytırıklar üniversitesi diye






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!