
Ülkemizde ve dünyada büyük tehlike oluşturan ve hızla yayılmaya devam eden (Covid-19) Korona virüs tehlikesi ile mücadeleye ara vermeden devam eden Bolu Belediyesi, bunun yanında şehrin üst yapı çalışmalarına da hız verdi.
Çalışmalar kapsamında Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi yolu üzerinde yol genişletme çalışmaları başlattı. D-100 Karayolundan üniversiteye kadar olan bölgede çift yönlü olarak genişleyecek olan yol bittikten sonra gerek yürüyüş yolları gerek bisiklet yolları ile trafiğin daha güvenli ve modern olduğu bir yol olacak.
Ayrıca şehrin dört bir yanında aralıksız olarak çalışan ekipler, Beşkavaklar, Sümer, Alpağut, Yaşamkent, Yukarısoku ve Kültür mahallelerinde de parke taşı ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriyor.
Başkanım sizlere ve ekibimize teşşekkür ederim. Başarılarınızın devamı dilerim






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!