
Bolu'da, bin 535 vatandaşın da faydalanacağı Ekonomik İstikrar Paketi ödemeleri, Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından evlere getirilecek.
Haber: Erol Değirmenci
Korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında Cumhurbaşkanlığı tarafından Ekonomik İstikrar Paketi açıklanarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlara aldıklarının dışında bin lira nakdi yardım yapılacağı duyuruldu. Bolu'da da bin 535 hanenin bu yardım yararlanacağı belirlendi.
1 Nisan tarihinden itibaren başlayan ödemelerde, Türkiye genelinde PTT'lerde yaşanan yoğunluk ve sosyal mesafe kuralına uyulmaması nedeni ile Cumhurbaşkanlığı tarafından yeni bir açıklama yapıldı. Yapılan duyuruya göre, yardımlar Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından vatandaşların evlerine kadar götürülecek.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!