
Geçtiğimiz günler Bolu’yu ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz ve Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın, “Köroğlu Dağı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi” ile İl Kültür Müdürlüğü binası hakkında görüştüğü öğrenildi.
Haber: Erol Değirmenci / Sefa Günay
14 Şubat Cuma günü Bolu’yu ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, şehirde bir takım incelemelerde bulundu. Eski adliye binası ve İl Kültür Müdürlüğü’nü ziyaret eden Yavuz’a, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın eşlik etti.
BOLU’NUN TURİZMİ MASAYA YATIRILDI
Bakan Yardımcısı Yavuz ile yaptığı basın açıklamasında Kartalkaya yolunun asfaltlanma işini gündeme getiren Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın basına kapalı olarak yaptığı görüşmede de, “Karacasu Termal Turizm Merkezinden başlayarak, Aladağ Bölgesi, Seben-TaşlıyaylaGöleti ve Köroğlu Dağı Turizm alanını kapsayan Köroğlu Dağı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi’ni yeniden gündeme getirdiği öğrenildi. Bolu’nun turizmi için konunun Bakanlar Kurulu’nda tekrar gündeme gelmesini isteyen Doğanay’ın, bu yatırımın Bolu için çok önemli olduğunu da Bakan Yardımcısı Yavuz’a bildirdi.
DİĞER KONU KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI
Doğanay ve Bakan Yardımcısı Yavuz’un diğer gündemi ise İl Kültür Müdürlüğü binası oldu. Zeminde yaşanan sıkıntılar nedeni ile kayan ve risk taşıyan binada incelemeler yapan Yavuz ile konuşan Doğanay, Bolu’nun yeni bir binaya ihtiyaç duyduğunu söyledi. Bakan Yavuz yeni binaya sıcak bakarken, yerin belirlenmesi için çalışmalar başladı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!