
Bolu’da etkili olan kar yağışı nedeniyle, kent merkezi ve ilçelerde bulunan toplam 273 köy yolu ulaşıma kapandı. Ekipleri yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyor.
Haber: Erol Değirmenci
Bolu’da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar nedeniyle yaşanan buzlanma sonucunda trafik kazaları peş peşe gelirken, bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi. Bolu kent merkezi ve ilçeler bağlı olan köy yollarında da ulaşımda sıkıntı yaşandı. Bolu merkezde 68, Gerede’de 75, Göynük’te 20, Mengen’de 20, Mudurnu’da 69, Seben’de 21 olmak üzere toplamda 273 köy yolu ulaşıma kapandı.
Bolu Valiliği koordinesinde İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı 57 araç, 112 personel ise köy yollarının tekrar ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.
D-100 VE TEM’DE SORUN YOK
Bolu’daki Otoyol ve Devlet Karayolları güzergahlarında ise akşam saatlerinden bu yana süren çalışmalar sonucunda ulaşım problemi ortadan kalktı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!