
Sanayi Kavşağı’nda bulunan binada hizmet veren Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Karaçayır’da yapımı tamamlanmak üzere olan yeni binasına Eylül ayının ilk günlerinde geçecek. SGK’nın eski binasına ise İş-Kur İl Müdürlüğü’nün talip olduğu ve resmi işlemlerin tamamlanmasını beklediği öğrenildi.
Özel Haber: Erol DEĞİRMENCİ / Sefa GÜNAY
Bolu’nun en işlek bölgelerinden biri olan Sanayi Kavşağı’nda bulunan binasında uzun süredir vatandaşa hizmet veren Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, yapımına geçtiğimiz yıllarda başlanan ve Karaçayır’da bulunan yeni binasına geçmek için gün sayıyor. Bünyesinde merkezde 125, ilçelerle olmak üzere toplam 135 personel bulunduran SGK İl Müdürlüğü’nün, Eylül ayının ilk günlerinde 150 personel çalıştırma kapasiteli yeni binasına geçeceği öğrenildi. Fiziki eksikliklerin tamamlanması ile beraber taşınma işleminin de sona ereceği öğrenilirken, müdürlüğün arşiv kısmının yüzde 80’inin taşındığı gelen bilgiler arasında.
ESKİ BİNANIN TALİBİ VAR
SGK’nın taşınması ile beraber boşa çıkacak olan binanın talibi ise şimdiden hazır. Sümer Mahallesinde bulunan 236 metrekarelik binada hizmet veren İş-Kur İl Müdürlüğü’nün, boşa çıkacak olan 100 personel çalıştırma kapasiteli binaya talip olduğu öğrenildi. Bünyesinde şu an 47 kişi çalıştıran ve yapılacak olan atamalarla bu sayının artması beklenen İş – Kur İl Müdürlüğü eski bina için resmi girişimlere başladı. SGK’nın taşınması ile beraber İş – Kur’un boşa çıkacak olan binaya satın alma yada kiralama yöntemi ile geçmesi bekleniyor.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!