
Mudurnu’da, 14-16 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen ‘4x4 Dünyası Offroad Fest’, ortak tutkusu arazi aracı, karavan, motosiklet ve ATV araçlarıyla asfalttan çıkıp doğaya karışmak olan binlerce katılımcıyı bir araya getirdi. Festival katılımcıları, ortak kültür ve bilgi paylaşımının keyfini, şehrin karmaşasından uzak, doğanın dinginliği içerisinde, aileleriyle birlikte yaşadılar. Doğanın, katılımcıların ve araçların güvenliğine yönelik tüm önlemlerin alındığı ve harfiyen uygulandığı etkinlikte, hiçbir güvenlik sorunu yaşanmadı.
Doğada aile ve aynı ilgi alanına sahip dostlarla birlikte kamp, yaşam, eğitim ve eğlenceden oluşan kaliteli zaman konseptiyle düzenlenen festival kapsamında, çocuklar ve büyükler için 20 farklı eğitim ve atölye çalışmasının yanı sıra, 3 sohbet toplantısı gerçekleştirildi. Test sürüşleri, sohbetler ve farklı aktivitelerle zengin bir içerik sunan festival kapsamında, sevilen sanatçı Eda Baba 15 Haziran akşamı doğanın eşsiz ambiyansında akustik konser verdi.
Festivalin organizasyonunu üstlenen 4x4 Dünyası Erel Dijital Yayıncılık İmtiyaz Sahibi ve Yayınlar Koordinatörü Mehmet Erel, “4x4 Dünyası Offroad Fest”in kendi alanında bugüne dek gerçekleşmiş en büyük etkinliklerden biri olduğunu dile getirdi ve şunları söyledi: “Doğayı seven, aileleri ve sevdikleriyle doğada olmaktan keyif alan, ortak bir kültürü, ortak bir tutkuyu paylaşanlar, ailece bir araya geldik. Bu hafta sonunu, doğada bizlerle birlikte geçirmek isteyen binlerce kişi, asfalttan çıkıp doğaya karışabilen her türlü araçla misafirimiz oldu. 250 bin metrekarelik bir alanda, heybetli ağaçların altında, göz alabildiğine uzanan çimenler üzerinde, etkinlikler, eğitimler, sohbetler, keyifli kahvaltı ve yemeklerle muhteşem deneyimler yaşadık. Otomobil, karavan, motosiklet markalarımız ve onlara ilaveten, Offroad camiamızın pek çok ticari paydaşı da, stantlarıyla alana renk kattılar. Mudurnu’nun tertemiz doğasına konuk olduk, festivalden sonraki bir günümüzü doğayı bulduğumuz gibi tertemiz bırakmak için çalıştık. Bize destek olan Mudurnu Kaymakamı’na, belediye başkanına, federasyonumuza, güvenlik güçlerimize, Mudurnu halkına ve bizi destekleyen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Gelecek sene daha da iyisini, yine hep birlikte yapmak için çalışmalara başladık bile” dedi.
4x4 Dünyası Erel Dijital Yayıncılık tarafından düzenlenen festivale, organizasyon partneri olarak destek veren dsm group’un yanı sıra, Deneme Tahtası motosiklet partneri, PRactice Communication Management iletişim partneri ve Patavat da sosyal medya partneri olarak katkıda bulundular.
Kamp odaklı bir festival olarak düzenlenen “4x4 Dünyası Offroad Fest”in katılımcıları, festival alanında kurdukları çadırlarda ve alana yakın mesafede yer alan, tarihi konaklardan çevrilmiş bölge otellerinde konakladılar. Böylece bölgenin turizm potansiyeline ve tanıtımına katkı sağlandı. Katılımcılar günlük ihtiyaçlarını ise, festival alanında kurulan halk pazarından karşıladılar.
Festival kapsamında, Halit Bolkan ile Sanayi Savaşları, Erkin Yeşil ile Türkiye’de Keşfedilmemiş Rotalar ve Kamp Yerleri, Transanatolia Hikayeleri başlıklarıyla tematik ve interaktif açık hava sohbetleri gerçekleşti. Elif Erdoğan






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!