
Haber: Erol DEĞİRMENCİ
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftara Düzce MHP İl ve İlçe Başkanları, Samsun Asarcık Belediye Başkanı, Göynük Belediye Başkanı, Mudurnu Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, Gökçesu Belediye Başkanı Vahit Aydın, Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, İl Genel Meclis Üyeleri, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Eski Rektör Yaşar Akbıyık, ve BAİBÜ’lü akademisyenler, Kamu-Sen Bolu Başkanı Erhan Bayram ve sivil toplum kuruluşu ile meslek odası başkanları katıldı.
Yaklaşık 2000 kişinin katılımı ile huzur ve kaynaşmanın yaşandığı iftar organizasyonu tamamlandı. Osmanlı dönemi Ramazan adetlerinden diş kırası temsili olarak misafirlere sunuldu. Deri ve bez keselerde 25 kuruş konularak, keselere MHP Bolu İl Başkanlığı İftar Hatırası Diş Kirası yazısı ile misafirlere hediye edildi.
Ramazan ayının manevi havasının yoğun bir şekilde yaşandığı iftar davetinde, çıkışta Osmanlı Lokmacısı etkinliği ile tatlı ve tuzlu lokma dağıtıldı. Dağıtılan lokmalar Bütün vatan şehitlerimizin hayrına ve ruhlarına hediye edildi. Kadife keselerde MHP Bolu İftar Hatırası Diş Kirası yazılı içinde yirmi beş kuruş olan kadife keseler hediye edilerek eski Osmanlı adetleri yaşatıldı.
MHP İl Başkanı Cihan Başaran iftar davetine katılan davetlileri kapıda karşıladı. Misafirlere hitaben bir konuşma yapan Cihan Başaran davetlilerin iftarını ve Ramazan ayını tebrik ederek, katılımları için bütün misafirlere teşekkür etti






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!