
Bolu kamuoyunun yakından ilgilendiği, çeşmelerden içme suyu akmasını sağlayacak olan Karadere Tüneli’nin çöktüğü yönündeki dedikodular asılsız çıktı.
Haber: Erol DEĞİRMENCİ
Geçtiğimiz günlerde eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın başlattığı ve yeni Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da devam ettireceğini söylediği, Bolu’da çeşmelerdeki sulardan içme suyu akmasını sağlayacak olan Karadere Tüneli’nin çöktüğünü yönünde kamuoyunda dedikodular çıkmıştı. Bolulu vatandaşların yakından takip ettiği ve gerçekleşmesi için beklediği projenin çöktüğü dedikodusu kısa sürede herkes tarafından konuşulmaya başlarken, çeşitli tepkilere de neden olmuştu.
DEDİKODULAR ASILSIZ ÇIKTI
Edinilen bilgiye göre, Karadere Tüneli’nin çöktüğü yönündeki dedikodular asılsız çıktı. Bugün sabah saatlerinde Karadere Tüneli’ni ziyaret eden Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen ve beraberindeki heyet, tünelin içine girerek bir uçtan bir uca gezdi. Çalışanlardan tünel hakkında bilgi alan Şen’in herhangi bir çökme olup olmadığı sorusuna ise yetkililer yaşanmadığını söyledi.
BETON KAPLAMA İÇİN KOLLAR SIVANDI
Öte yandan Karadere Tüneli’nde ilerleme ara vermeden devam ediyor. Edinilen diğer bir bilgiye göre, tünelin beton kaplaması için çalışmalar başladı. Şantiye yetkilileri, çalışanlar ve Bolu Belediyesi yetkilileri beton kaplamaya başlanılması için fikir alışverişinde bulunurken aynı zamanda uzmanlardan görüşler de alınıyor. Öte yandan yetkililerin, tünelin beton kaplamasına başlanılması için Bolu Belediye Meclisi Haziran Ayı’nda karar almak istediği öğrenildi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!