
Rektör Alişarlı; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaman, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aydın Him ve Genel Sekreter Doç. Dr. Samettin Gündüz ile birlikte Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve ardından Bolu Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.
Rektör Alişarlı, Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ömer Özyurt, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Hamdi Zenginbal ve Dr. Öğr. Gör. Muhsin Uğur Doğan ve Yüksekokul Sekreteri Gürbüz Ertem ile bir araya geldi.
Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun sanayi bölgesindeki yüksekokul binasıyla birlikte eş zamanlı tadilat ve yenileme çalışmaları yapıldı. Çalışmalar kapsamında şehir kampüsünde 24 akademik ve idari personel odası, 8 derslik ve 6 laboratuvar yenilendi. Bolulu hayırsever iş adamlarının katkı sağladığı çalışmalar, Adalet Bakanlığı Denetim Serbestlik Müdürlüğü’nün görevlendirdiği işçiler tarafından yapıldı.
Yaklaşık 2 ayda tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Rektör Alişarlı ve beraberindeki heyet, derslik ve amfileri, bilgisayar ve bölüm laboratuvarları ile atölyeleri gezdi; öğretim elemanlarını ziyaret etti.
Rektör Alişarlı, dersteki öğrencileri de ziyaret ederek şikayet ve taleplerini sordu; rektörlüğün kapısının öğrencilerimize her zaman açık olduğunu bir kez daha vurguladı.
Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndaki incelemelerin ardından Rektör Alişarlı ve beraberindeki heyet Bolu Meslek Yüksekokulu’na geçerek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Rahmi Yücel’den okulda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Elif Erdoğan






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!