
Bolu’da 2018 yılının Temmuz ayında aracında 16 kilo 870 gram esrar ile yakalanan servis şoförü Hatip Güneş, lenf bezi kanseri hastası olması nedeni ile 10 yıl hapis ve 21 bin TL para cezası almasına rağmen adli kontrol şartı ile tahliye edildi.
Haber: Erol DEĞİRMENCİ
Olay, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Bolu’da gerçekleşti. İddiaya göre, okul servisi şoförlüğü yapan 33 yaşındaki Hatip Güneş, polis ekiplerinin yaptığı operasyonda aracında 16 kilo 870 gram esrar yakalattı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Hatip Güneş, daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
Olayın bugün Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmasında Hatip Güneş, Ankara Sincan’dan SEGBİS aracılığı ile hakim karşısına çıktı. Duruşmada mahkeme heyeti, savcıdan mütalaasını istedi. Savcı mütalaasında, sanık Hatip Güneş’in 10 ile 15 yıl arasında hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.
“AİLEME ZARAR VERMELERİNDEN KORKTUM”
Mütalaa sonrası savunma yapan Hatip Güneş, kendisi ile uyuşturucu ticaretinde bağlantıda olan kişilerin ailesine zarar vermesinden korktuğunu söyleyerek, “Ben daha önce yaptığım savunmaları tekrar ediyorum. Beni takip eden biri olduğunu biliyordum. Aileme zarar vermelerinden korktum. Polis kontrol noktasında iş birliği içinde olduğum kişileri yakalatabilirdim. Korktum. Hastayım ve tedavi görüyorum. Hapishane şartları beni zorluyor. Maddi zorlukları içinde olduğum için bu işi yaptım. Pişmanım” dedi.
KANSER OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Yaklaşık 7 aydır cezaevinde olan Hatip Güneş’in, kanser hastası olduğu ve tutukluluk süresinde tedavi gördüğü ortaya çıktı. Lenf bezi kanseri teşhisi konulan Güneş’in, ayrıca akciğerinde de bir kitle olduğu öğrenildi. Güneş, sağlık durumunu raporları ile beraber mahkeme heyetine teslim etti.
HASTALIĞI TAHLİYESİNE NEDEN OLDU
Mahkeme heyeti savunmanın ardından sanık hakkında karar verdi. Sanık İbrahim Güneş, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan 10 yıl hapis ve 21 bin TL para cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti daha sonra sanık Güneş’in kanser hastası olmasını göz önünde bulundurarak, adli kontrol tedbirlerinin uygulanası şartı ile tahliye olmasına karar verdi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!