
CHP Bolu Belediye Başkanı Adayı Tanju Özcan’ın bir mitingde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik kullandığı gayri ahlaki söylemlerinin sosyal medya aracılığıyla ortaya çıkması sonrası Özcan cephesi sessizliğe büründü. AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, bu seviyesizliğe asla müsaade etmeyeceklerini ve CHP Adayının özür dileyene kadar bu işin peşini bırakmayacaklarını söyledi.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
Özcan’ın mitingdeki konuşmasının sosyal medyada yer almasının ardından ülkenin dört bir köşesinden her siyasi görüşe mensup milyonlarca vatandaş tepkisini ortaya koyarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da suç duyurusunda bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Avukatı Dr. Hüseyin Aydın, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına, Özcan hakkında hakaret suçlamasıyla kamu davası açılması için şikâyette bulundu.
“ÖZÜR DİLE TANJU ÖZCAN!”
CHP Bolu Belediye Başkanı Adayı Tanju Özcan’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik gayri ahlaki sözleri sonrası düzenlediği basın toplantısıyla olayı kınayan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Özcan’ın AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve de Türk Halkından özür dileyene kadar takipçisi olamaya devam edeceklerini söyledi.
Doğanay, “Bolu isminin Bolu Milletvekili sıfatı taşıyan birisi tarafından böyle bir çirkin olayla ülke gündemine getirmesinden bir siyasetçi olmanın ötesinde bir Bolulu olarak utanç duyuyorum. Çünkü bu konu gerek basında gerekse de sosyal medyada gündeme gelirken Bolu Milletvekilinin yaptığı bir seviyesizlik olarak gündeme gelmektedir. Ama ne yazık ki bu şahıstan ses çıkmamaktadır. Geçtiğimiz günlerde de söylediğim gibi bu artık ahlak ve seviyesizliğin dip noktasıdır. Şu kış mevsiminde hava kirliliğinden değil ama hayâ kirliliğinden nefes alamıyoruz. CHP Adayı; bu ülkenin 26,5 milyon insanının oyunu alarak Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa halkının oylarıyla demokratik yollarla seçilen Cumhurbaşkanına yönelik kullandığı gayri ahlaki, seviyesiz üslubundan dolayı bir kere daha kınıyorum. Buradan Tanju Özcan’a bir kere daha sesleniyor ve çağrıda bulunuyorum, Cumhurbaşkanımızdan ve Türk Halkından özür dile. Sen özür dileyene kadar bu işin peşini de bırakmayacağız. Senden belki de çok şey istiyorum çünkü özür dilemek, erdemdir” şeklinde konuştu.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!