
Haber: BMA
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, mesajında engelli bireylere yönelik çalışmaların önemine dikkat çekerek vatandaşları duyarlı olmaya davet etti. CHP İl Başkanı Karsu mesajında şu ifadeleri kullandı:
“3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engelli bireylere yönelik toplumsal bilinç ve farkındalığın oluşturulması açısından son derece önem arz etmektedir. Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık sorunu değil, sosyal yönleriyle de hepimizi yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çaba göstermesi gereken bir konudur. Yaşamın farklı alanlarında, engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre çeşitli düzenlemelerin yapılması, engelli vatandaşlarımızın yaşamsal faaliyetlere ve sosyal hayata katılımını güçlendirecektir. Engelli vatandaşlarımız için kurumsal hizmetlerin geliştirilmesi esas alınmalı, engellilere hizmet götüren kamu, özel sektör ve gönüllü sivil toplum örgütlerinin güçlendirilmesine önem verilmelidir.
Engelli bireylerimizin toplumla bağının kopmasına engel olarak, kendisi ve çevresiyle daima barışık olması için çalışmalar yapmamız elzemdir. Engelli bir birey sosyal yaşamdan kendini soyutlamamalıdır. Böylece başarıyı yakalamada kendi engelini aşmış olacaktır.
3 Aralık ‘Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla, Bolu halkımızı, engelli vatandaşlarımıza karşı daha bilinçli, daha duyarlı, daha sorumlu bir anlayışla, yardımcı ve destek olmaya, onların sorunlarını kendi sorunlarımız gibi düşünerek yaşamaya davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde tüm engelli kardeşlerimize mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.”






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!