
Haber: Erol DEĞİRMENCİ
Olay geçtiğimiz yıl Eylül ayında Bolu’nun Sümer Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet Bilgi, 3’üncü eşi olan Hüsniye Bilgi’yi yaşadığı para kavgası sonrasında evde bulunan bıçağı alarak 5 yerinden bıçakladı. Hüsniye Bilgi sağlık ekipleri gelene kadar olay yerinde hayatını kaybederken, Mehmet Bilgi tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
Olayın bugün Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmasında sanık Mehmet Bilgi, hakim karşısına çıktı. Bilgi’nin cezai ehliyeti olup olmadığı yönünde yapılan kontrollerde sağlığının yerinde olduğu tespit edilirken, savcı mütalaasını vermek için süre istedi.
“EVLİLİK DOLANDIRICILIĞINA DÜŞTÜM
Mahkeme heyetinin “Diyecek bir sözün var mı?” sorusunun üzerine konuşan Bilgi, “Telefon dolandırıcılarından çok kez kurtuldum. Evlilik dolandırıcılığına düştüm. 500 bin TL için geldiğim duruma bakın. Ben bu yaşta utanıyorum.” ifadelerini kullandı.
Mehmet Bilgi’nin sözlerinin ardından mahkeme heyeti duruşmayı 27 Kasım 2018 tarihine erteledi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!