
Bolu’da yaşanan asayiş olaylarında ki artışlar, vatandaşları farklı önlemler almaya mecbur bırakacak seviyeye ulaştı. Albay ve Börekçiler Sokak üzerinde yaşanan kavgalar Bolu kamuoyunu huzursuzluğa sevk ederken, yaşanan hırsızlık olayları da vatandaşların tedirginliğini artırdı. Civril Mahallesine dadanan hırsız 15 günde mahalleyi soyup soğana çevirince, mahallenin gençleri ellerine av tüfeği alarak sabaha kadar hırsız nöbeti tutmaya başladı.
HABER: HAKAN AYDIN - Türkiye’nin yaşanabilirliği en yüksek illeri arasında olan Bolu, bu unvanını kayıp mı ediyor? Özellikle bir süredir Albay Sokak ve Börekçiler Sokak üzerinde yaşanan kavgalar vatandaşları tedirgin ederken, toplumunda huzurunu kaçırmış durumda. Vatandaşlar yaşanan bu kavgalar nedeniyle her iki sokakta bulunan kaffelere gitmeye çekiniyor.
Yaklaşık 15 gün önce 3 eve ve bir minibüse giren hırsız ne var ne yoksa çaldı. Hemen akabinde tekrar mahalleye gelen hırsız yada hırsızlar bu sefer kurban etlerini çaldı. 15 gün boyunca hırsızlık olaylarında kesinti olmayınca mahallenin gençleri av tüfekleri ile sabaha kadar nöbet tutmaya başladı.
Şu ana kadar mahalleliye 30 bin Liralık zarar veren hırsız güvenlik kamerasına yakalansada bugüne kadar ele geçirilemedi. Hırsızdan başını kurtaramayan mahalleli son çare olarak nöbet sistemine geçti. Mahallenin gençleri 3’er kişilik guruplar haline mahallede ellerinde av tüfekleri ile sabaha kadar nöbet tutmaya başladılar.Mahalle sakinleri hırsızı gördükleri an hiç gözlerini kırpmadan ateş edeceklerini dile getirdiler.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!