
Haber: Hakan Aydın
AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Genel Merkez tarafından daha önceden 29 Nisan Pazar günü saat 17.00 olarak açıklanan 27. Dönem Milletvekilliği aday adalığı sürecinin uzatıldığını söyledi. Genel Merkez tarafından AK Parti Bolu il Başkanlığı ve tüm teşkilatlara konu ile ilgili bir bildirim yapıldığını söyleyen Doğanay, AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvuru süresinin 2 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00 olarak uzatıldığını söyledi. Doğanay ayrıca; daha önceden 2 Mayıs Çarşamba günü olarak ilan edilen Temayül yoklamasının da 5 Mayıs 2018 Cumartesi gününe ertelendiğini belirtti.
21 İSİM RESMEN BAŞVURUSUNU YAPTI
24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimlerde Ak Parti olu Milletvekili olabilmek için 21 ismin resmi başvurularını yaptıkları belirtiliyor. Şu ana kadar aday adaylığı için başvuran isimler şu şekilde;
Adalet Karadayı, Adil Esen, Ali Coşkun, Arzu Aydın, Bülent Oturak, Ekrem Çetinkaya, Fehmi Küpçü, Feridun Kaya, Hüseyin Mazlım, İsmail Yerlikaya, Metin Soygür, Metin Vural, Murat Demirel, Niyazi Sevinç, Ali Ercoşkun, Sami Erdoğan, Mehmet Emin Güz, Habibe Güner, üniversite öğrencisi Gamze Esen Timor(21) ve engelli kontejyanından Salih Rüzgar başvurularını yaptı. Halit Yıldız’ın da gerekli evrakları hazırladığı ve birkaç gün içerisinde resmi başvurusunu yapacağı gelen bilgiler arasında.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!