
Yaklaşık 17 ay önce kendini Muzaffer M. olarak tanıtan fakat kimliğinin sahte olduğu tespit edilen bir kişi iddiaya göre yanında çalıştığı Refik F., Ünal D. ve Sezer Ö.’yü dolandırarak kayıplara karıştı. İddiaya göre asıl isminin Enver T. olduğu fakat Muzaffer M. adına hazırlanmış sahte kimlikle Bolu’da Refik F.’nin otobüsünde şoför olarak çalışmaya başladı. İsmini Muzaffer M. olarak bildikleri kişi 1 ay önce patronu Refik F.’den borcu olduğunu ve 8 bin liraya ihtiyacı olduğunu söyleyerek 8 bin TL. para aldı. Yine iddiaya göre Muzaffer M. özel halk otobüslerinde çalışan Ünal D. ve Sezer Ö.’ye Ankara’da aracı bir firma bulduğunu, bu firmanın kendisine 50 bin lira para vereceğini söyledi. Bunun üzerine Enver T., Ünal D. ve Sezer Ö. Ankara’ya kadar gittiler.
İddiaya göre Muzaffer M. aracı kuruma 3 bin 500 lira vereceğini söyleyerek Ünal D. ve Sezer Ö.’den para aldı. Bir iş merkezinin önüne geldiklerinde Muzaffer M. arkadaşlarına ‘siz burada bekleyin. Ben parayı çekip geleceğim’ diyerek ayrıldı.
Ünal D. ve Sezer Ö. uzun süre bekledikler fakat Muzaffer M. geri gelmedi. Bunun üzerine Muzaffer M.’ı telefonla aramaya başladılar fakat telefonu kapalıydı. Dolandırıldıklarını anlayan Refik F., Ünal D. ve Sezer Ö. polise dolandırıldıklarını söyleyerek şikayetçi oldular.
GEBZE’DE AYNI NUMARAYI YAPMIŞ
Muzaffer M. adına düzenlenmiş sahte kimlikle dolandırıcılık yaptığı iddia edilen ve gerçek isminin Enver T. olduğu öğrenilen kişinin Gebze’de birçok şoförü ve patronunu dolandırdığı öğrenildi. Bolu Gazetesi






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!