
Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, Ankaragücü karşısına; Ertuğrul, Caner, Furkan Şeker, Arapi, Pedro, Yusuf Emre, İshak, İrfan, Sefa Yılmaz, Melih, Poepon on biri ile çıktı.
Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Gökhan, Göksu, Guido, Akabueze, Andre Santos, Burak, Furkan Demir, Umut, Mustafa yer aldı.
Ev sahibi takım Ankaragücü ise Boluspor karşısına, Korcan, Erdem, Sedat, Alihan, Kenan, Umut Nayir, Arif, İlhan, Gençer, Doka on biri ile çıktı.
Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, bu sezon ilk defa Ertuğrul Taşkıran’a görev verirken, Bentley’in yerine de Sefa Yılmaz’a formayı verdi. Çapa, ayrıca, uzun süren sakatlığı geçen Andre Santos’u da ilk on sekizde değerlendirdi.
BOLUSPOR İYİ BAŞLADI
Karşılaşmaya Ankaragücü’nün vuruşu ile başlandı. Boluspor maçın 8’inci dakikasında ilk ciddi atağını geliştirdi. Sağ kanattan İshak’ın ortasına ceza sahasında Sefa kafayı vurdu, top direği yalayarak auta çıktı. Boluspor 11’inci dakikada bir kez daha gole çok yaklaştı. Ankaragücü defansının arkasına sarkan İrfan’ın vuruşu az farkla auta çıktı.
ANKARAGÜCÜ TEHLİKELİ GELDİ
Maçın 19’uncu dakikasında bu kez Ankaragücü tehlikeli geldi. Ceza sahası içinde oluşan karambolde Caner topu çizgi üzerinden kornere gönderdi. Maçın 25’inci dakikasında Boluspor’dan Yusuf Emre sarı kart gördü. Boluspor’da maçın 43’üncü dakikasında Sefa sarı kart gördü.
ANKARAGÜCÜ İLK YARININ SONUNDA GOLÜ BULDU
İlk yarının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. İlk yarının son dakikasında Ankaragücü golü buldu. Ani gelişen Ankaragücü atağında ceza sahasında topla buluşan Umut Nayir, yerden sert vurdu, top Ertuğrul’un müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. Bu golle Ankaragücü, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı Ankaragücü’nün 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
ÇAPA’DAN İKİ DEĞİŞİKLİK BİRDEN
Karşılaşmanın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Her iki takımda ilk yarıda mücadele ettikleri onbrilerle ikinci yarıya başladı. İkinci yarıya Ankaragücü etkili başlayan taraf oldu. Boluspor maçın 58’inci dakikasında 2 oyuncu değişikliği birden yaptı. Sefa ve İrfan oyundan çıktı, Bentley ve Andre Santos oyuna girdi. Boluspor 76’ıncı dakikada son oyuncu değişikliğini yaptı. Yusuf Emre oyundan çıktı, Guido oyuna girdi.
ANKARAGÜCÜ 2’Yİ BULDU
Ankaragücü maçın 88’inci dakikasında ikinci golü buldu. Ani gelişen Ankaragücü atağında ceza yayı üzerinden Arif sert vurdu ilk pozisyonda Erutğrul topu çıkardı, pozisyonun devamında Umut Nayır topu iyi takip ederek ağlara gönderdi. Ankaragücü bu golle maçta skoru 2-0’a taşıdı.
KALAN DAKİKALARDA GOL SESİ ÇIKMADI
Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, deplasmanda Ankaragücü’ne 2-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Kırmızı beyazlılar, 8 hafta sonunda 8 puan topladı. Boluspor’da yapılan bireysel hatalar dikkat çekerken, kırmızı beyazlılar ilerleyen haftalar öncesi umut vermedi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!